• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu vrea să facă pace cu Claudia Pătrășcanu. Fosta iubită a lui Gabi Bădălău i-a cerut artistei daune de zeci de mii de euro

Bianca Drăgușanu vrea să facă pace cu Claudia Pătrășcanu. Fosta iubită a lui Gabi Bădălău i-a cerut artistei daune de zeci de mii de euro

Bianca Drăgușanu vrea să facă pace cu Claudia Pătrășcanu. Fosta iubită a lui Gabi Bădălău i-a cerut artistei daune de zeci de mii de euro

Anul trecut, Claudia Pătrășcanu ajungea în instanță, după ce Bianca Drăgușanu o dăduse în judecată. Între cele două, a pornit un scandal de zile mari, după ce blondina a început să formeze un cuplu cu Gabi Bădălău.

Gallery

​În cadrul unei emisiuni televizate, Claudia Pătrășcanu mărturisea că problemele care există între ea și Bianca Drăgușanu se vor termina, deoarece blondina chiar a fost la ea acasă și, mai mult decât atât, ar regreta procesele deschise pe numele ei.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu vor să facă pace

De când a început să formeze un cuplu cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu i-a transmis, direct sau prin intermediul rețelelor de socializare, mesaje acide Claudiei Pătrășcanu, care nu s-a lăsat intimidată și a ripostat.

Cu toate acestea, însă, recent, artista a mărturisit că situația dintre ele s-ar fi liniștit, ba chiar ar fi vorbit ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Citește și:

​„Consider că acest proces este doar o invenție și cam atât. Trebuie să se termine. Plus de asta, doamna Calintir a fost la mine acasă, nu avem nicio treabă, suntem aici, la proces. O să vedem ce se întâmplă. Asta vă spun, că doamna Drăgușanu a fost la mine acasă. Am vorbit, nu s-a întâmplat nimic. Eu sunt un om pașnic”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu i-a dat replica fostei soții a lui Gabi Bădălău

Nu a durat mult de când Claudia Pătrășcanu și-a spus punctul de vedere, că Bianca Drăgușanu a reacționat. Aceasta a mărturisit că a fost la ea acasă, dar nu în vizită, ci alături de Gabi Bădălău, pentru a-i lua pe cei doi băieți pe care îi au împreună.

Citește și:

​Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a ținut să menționeze faptul că nici ea și nici Claudia Pătrășcanu nu și-au dorit să se ajungă în acest punct, motiv pentru care, speră ca totul să se rezolve cât de repede posibil.

„Și nu e ușor nici pentru ea, probabil, nu e ușor nici pentru mine. Mie îmi pare rău că am ajuns în situația asta! Sper să nu mai trec niciodată prin lucruri d-astea și să ne vedem liniștite de creșterea copiilor noștri, care sunt mai importanți decât orice proces. (…) Sper să se clarifice lucrurile și niciuna dintre noi să nu repetăm greșelile, pentru că cuvintele pot să doară, să facă rău”, a precizat Bianca Drăgușanu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni