• PRO TV
  • CRBL a petrecut la Neversea alături de Olga, presupusa iubită. Tânăra de 23 de ani l-a cam pus pe jar pe artist

CRBL a petrecut la Neversea alături de Olga, presupusa iubită. Tânăra de 23 de ani l-a cam pus pe jar pe artist

CRBL a petrecut la Neversea alături de Olga, presupusa iubită. Tânăra de 23 de ani l-a cam pus pe jar pe artist

În weekend, CRBL a fost prezent la Neversea, festivalul care a avut loc pe litoral. Artistul nu s-a distrat singur, ci a fost alături de Olga, tânăra de 23 de ani cu care a fost surprins de paparazzi în urmă cu ceva timp și despre care se spune că ar fi noua lui iubită.

Gallery

CRBL s-a distrat pe cinste pe litoral alături de presupusa iubită tinerică

Artistul a fost surprins de paparazzi în compania unei tinere cu care el a fost văzut în urmă cu ceva timp. Este vorba despre Olga, o tânăra de 23 de ani din Republica Moldova.

Olga Guțanu și CRBL au fost fotografiați și filmați de paparazzi distrându-se la malul mării, al festivalul Neversea. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat dacă formează sau nu un cuplu, se pare că au fost surprinși destul de apropiați.

Citește și:

Atât CRBL, cât și Olga au purtat ținute negre și deși au apărut apropiați, nu au făcut gesturi romantice sau tandre, purtându-se ca și cum sunt doar prieteni.

În luna aprilie a acestui an, CRBL a anunțat că divorțează de Elena, după 17 ani de relație. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, însă fără să dezvăluie care ar fi motivul separării, deși au împreună o fiică.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe contul lui de Instagram la acel moment.

Citește și:

Acum, cel mai probabil, CRBL și-a găsit liniștea în brațele tinerei de 23 de ani. Rămâne de văzut dacă cei doi formează un cuplu sau dacă este o idilă de moment.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni