• PRO TV
  • Iubirea l-a întinerit pe Keanu Reeves! Ipostază rară în care a fost surprins alături de iubita Alexandra, la o cursă Moto GP din Germania

Iubirea l-a întinerit pe Keanu Reeves! Ipostază rară în care a fost surprins alături de iubita Alexandra, la o cursă Moto GP din Germania

Iubirea l-a întinerit pe Keanu Reeves! Ipostază rară în care a fost surprins alături de iubita Alexandra, la o cursă Moto GP din Germania

Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, s-au distrat de minune la o cursă de motoare care a avut loc în weekend în Germania. Este vorba despre Marele Premiu de Moto GP al Germaniei, unde italianul Francesco Bagnaia a ieșit învingător.

Gallery

​Este de notorietate faptul că pe lângă pasiunea pentru actorie, Keanu Reeves are o pasiune și pentru condusul pe două roți. Starul din „Matrix” are chiar și o companie de motociclete personalizate.

Cuplul care este surprins rareori în public a fost în centrul atenției pe circuitul Sachsenring din Hohenstein-Ernstthal. Pe lângă tunsoarea care l-a întinerit, Keanu Reeves pare mai fericit ca niciodată lângă femeia care i-a readus zâmbetul pe buze.

Cei doi s-au ținut de mână, au râs cu poftă, au fluturat steagul pe circuit, iar Keanu a făcut poze și selfie-uri atât cu sportivi de pe circuit, dar și cu fanii. La un moment dat, actorul și iubita sa și-au pus căștile și au urcat pe un motor. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Keanu Reeves (59 de ani) și Alexandra Grant (54 de ani) se cunosc încă din 2009, însă relația lor a început câțiva ani mai târziu. La început au lucrat împreună, ulterior au devenit prieteni, iar apoi iubiți. În public au apărut pentru prima oara în 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Viața starului din Matrix a fost marcată de mai multe tragedii. În 1998, s-a îndrăgostit de Jennifer Syme, iar un an mai târziu aceasta a rămas însărcinată. Copilul s-a născut mort, iar cei doi s-au despărțit. Trei ani mai târziu, Syme a murit într-un accident de mașină, fiind sub influența mai multor droguri.

În 1993, acesta a suferit o altă pierdere majoră. Prietenul său cel mai bun, actorul River Phoenix a murit în urma unei supradoze de droguri.

Foto: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni