• PRO TV
  • Câți bani va trebui să scoată Pescobar din buzunar pentru elevii care au obținut media 10 la BAC. Afaceristul le oferă bonus și o vacanță

Câți bani va trebui să scoată Pescobar din buzunar pentru elevii care au obținut media 10 la BAC. Afaceristul le oferă bonus și o vacanță

Câți bani va trebui să scoată Pescobar din buzunar pentru elevii care au obținut media 10 la BAC. Afaceristul le oferă bonus și o vacanță

Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, a anunțat în urmă cu câteva zile că îi va recompensa pe toți elevii care obțin media 10 la Bacalaureat 2024. Afaceristul le-a promis tuturor câte 100 de euro

Gallery

​„Ofer câte 100 de euro tuturor celor care au luat bacalaureatul cu media 10! Felicitări, voi sunteți viitorul acestei țări minunate!”

Conform datelor, 39 de elevi au atins această performanță, ceea ce înseamnă că Pescobar va plăti în total 3.900 de euro.
În plus, el a propus o excursie la Mamaia pentru toți cei 39 de elevi care au luat 10 pe linie, menționând că va suporta costurile acestei vacanțe pentru a sărbători reușita lor.

Rezultate bune la BAC 2024

Luni, 8 iulie, au fost afișate rezultatele la Bacalaureat 2024. Potrivit Ministerului Educației, rata de promovare a fost anul acesta de peste 76%, adică 99.371 de candidați din totalul de 130.041. În întreaga țară, 39 de elevi au obținut media 10, ceea ce înseamnă că Pescobar va plăti 3.900 de euro.

Această sumă ar putea crește dacă vor exista contestații și note schimbate, rezultatele finale urmând să fie comunicate în patru zile.

Suma de 3900 de euro este una modestă pentru Pescobar, tinând cont că averea sa este estimată la 25 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Pescobar câștigă aproximativ 100.000 de euro pe zi.

Pescobar își face propria echipă de fotbal

Recent, Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, a anunțat lansarea unei echipe de fotbal proprii. El a declarat că dorește să sprijine copiii care nu au posibilitatea să practice fotbalul, acoperind personal toate cheltuielile.

„Vreau să deschid o academie de fotbal alături de un fost mare jucător român. Îmi doresc să mă implic și să ofer o șansă copiilor. Vom face anunțul oficial într-o săptămână. Proiectul va fi localizat lângă București, în Ilfov, și este unul de mare amploare. Eu voi susține financiar întreaga inițiativă,” a declarat Pescobar, potrivit Fanatik. 

Bilete gratis la UNTOLD pentru elevii cu media 10 la BAC

De asemenea, UNTOLD recompensează elevii cu media 10 la Bacalaureat prin campania „Bac de 10”, oferindu-le abonamente General Access pentru cele patru zile ale festivalului, pentru a celebra performanțele lor academice.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni