• PRO TV
  • Primele declarații ale lui Emily Burghelea despre operația pe care a suferit-o. I-a fost montată o tijă la nivelul capului, iar recuperarea va fi una anevoioasă „Prima operație din viața mea”

Primele declarații ale lui Emily Burghelea despre operația pe care a suferit-o. I-a fost montată o tijă la nivelul capului, iar recuperarea va fi una anevoioasă „Prima operație din viața mea”

Primele declarații ale lui Emily Burghelea despre operația pe care a suferit-o. I-a fost montată o tijă la nivelul capului, iar recuperarea va fi una anevoioasă „Prima operație din viața mea”

Emily Burghelea a fost la doar un pas de a-și pierde viața, în urmă cu mai bine de o săptămână, când se întorcea din vacanță. Aceasta a petrecut mai multe zile în spitale, pentru a face toate investigațiile care i-au fost recomandate.

Gallery

Emily Burghelea a ajuns acasă, după ce a fost operată la finalul săptămânii trecute, în urma accidentului de mașină în care a fost implicată, în Mauritius. Fosta asistentă de televiziune a suferit prima intervenție chirurgicală din viața ei, iar soțul a așteptat-o pe holurile spitalului, fără încetare.

Cum se simte Emily Burghelea, după ce a fost operată

La finalul săptămânii trecute, Emily Burghelea a fost operată, după ce a primit un diagnostic dificil din partea medicilor. În urma accidentului extrem de grav în care a fost implicată, aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, după ce analizele au arătat că are multiple fracturi în partea stângă a feței.

În fiecare moment, alături de ea, a fost Andrei, soțul acesteia. Odată ajunsă acasă, Emily a primit ajutor și din partea soacrei sale.

Citește și:

„Prima operatie din viata mea a decurs bine si sunt optimista ? Sper sa ma obisnuiesc repede cu noua mea prietena, tija, vom petrece impreuna o buna perioada de vreme, cred ca la noapte va fi mai dificil insa ce-a fost mai greu a trecut. Sunt bine. Va multumesc pentru gandurile bune. Ma ajuta foarte mult energia pozitiva pe care mi-o transmiteti, o simt si ma vindeca!”, a scris Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.

Andrei, cel mai mare sprijin al lui Emily Burghelea

În momentul în care s-a produs accidentul, Emily Burghelea se afla în mașină cu nașa ei, restul familiei fiind, deja, la aeroport. De când s-a urcat în avionul spre România, Emily Burghelea nu a fost scăpată din ochi de soțul ei, care a fost lângă ea pentru orice și la orice oră.

Citește și:

​Acesta a postat, pe contul său de Instagram, mai multe mesaje de susținere pentru Emily, iar internauții i-au felicitat pentru cât de uniți sunt, mai ales în momentele cele mai dificile.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni