• PRO TV
  • Getuța Sterp este însărcinată? Imaginea care a stârnit val de reacții în mediul online: „Sarcină ușoară”

Getuța Sterp este însărcinată? Imaginea care a stârnit val de reacții în mediul online: „Sarcină ușoară”

Getuța Sterp este însărcinată? Imaginea care a stârnit val de reacții în mediul online: „Sarcină ușoară”

Getuța Sterp a stârnit val de reacții în mediul online, după ce a publicat câteva imagini care i-a trimis pe fani cu gândul că este însărcinată.

Gallery

Nu este prima dată când fanii familiei Sterp lansează zvonuri despre faptul că Getuța Sterp ar fi însărcinată. Ultimele imagini publicate de sora lui Culiță Sterp pe Instagram i-a trimis pe fani instant cu gândul că aceasta ar fi însărcinată.

Geta Sterp este însărcinată? Ce a dat-o de gol

Getuța Sterp este extrem de apreciată în mediul online, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă în postura de mămică, mai ales că a trecut ceva timp de la nunta cu Sebi. De-a lungul timpului, în spațiul public s-a mai speculat că sora lui Culiță ar fi însărcinată, însă nu s-a concretizat.

Citește și:

Recent, Getuța a publicat pe Instagram mai multe fotografii prin care își anunța urmăritorii că merge la plajă, însă internauții nu au putut trece cu vederea peste ținuta ei, o rochie largă, așa cum obișnuiește să poarte în ultima vreme. Din acest motiv, fanii tinerei s-au dus imediat cu gândul că ar fin însărcinată. VEZI IMAGINILE CU GETUTA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Ești însărcinată... Ai numai rochii asa largi.../Sarcină ușoară, Getuta/ Wow, Sebi, ochii pe ea ca pe butelie, ui ce sexy e”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Getuța Sterp la postare.

Citește și:

Până în acest moment, Geta Sterp nu a dat de înțeles că urmează să devină mamă, rămâne de văzut dacă zvonurile sunt adevărate.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni