• PRO TV
  • Vrea să știe toată lumea cât e de îndrăgostit! Brad Pitt, de mână cu iubita Ines de Ramon la Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii! Cum arată femeia care l-a făcut s-o uite pe Angelina Jolie

Vrea să știe toată lumea cât e de îndrăgostit! Brad Pitt, de mână cu iubita Ines de Ramon la Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii! Cum arată femeia care l-a făcut s-o uite pe Angelina Jolie

Vrea să știe toată lumea cât e de îndrăgostit! Brad Pitt, de mână cu iubita Ines de Ramon la Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii! Cum arată femeia care l-a făcut s-o uite pe Angelina Jolie

Brad Pitt (60 de ani) și Ines de Ramon (32 de ani) nu se mai ascund! Deși sunt împreună de aproape doi ani, cei doi îndrăgostiți nu s-au afișat niciodată public ca un cuplu. În weekend însă, starul de la Hollywood a prezentat-o lumii pe care care l-a făcut să uite complet de Angelina Jolie.

Gallery

Brad și Ines au participat la Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii și au făcut o baie de mulțime pe circuitul de la Silverstone din Northamptonshire.

Antreprenoarea în vârstă de 32 de ani a părut ușor timorată în fața zecilor de blițuri, însă Brad nu i-a dat drumul la mână nicio secundă. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Brad Pitt a fost tot numai un zâmbet, iar Ines a impresionat prin simplitate și naturalețe. Iubita actorului a purtat o rochie de culoare bleu, cizme negre, ochelari de soare și un medalion din aur la gât.

Ines este prima iubită pe care Brad Pitt o prezintă oficial de la separarea de fosta soție, Angelina Jolie. Primele zvonuri despre cei doi au apărut în toamna lui 2022, când au fost surprinși la un concert al trupei U2. De atunci, cei doi au făcut tot posibilul să se ferească de paparazzi, iar atunci când au participat la evenimente mondene, au venit și au plecat separat.

La începutul anului, presa străină a scris că lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între cei doi și că femeia de afaceri în vârstă de 32 de ani s-a mutat deja în locuința lui Brad Pitt.

Cu ce se ocupă Ines de Ramon

Ines de Ramon are mai multe afaceri și este designer de bijuterii. Tânăra care s-a născut la New Jersey vorbește fluent cinci limbi și are rădăcini spaniole. Ines a studiat în Europa, la Geneva și o perioadă a lucrat la celebra casa de licitații Christie’s.

Tânăra a fost căsătorită cu un actor celebru

Brad Pitt nu este singurul actor pe care l-a cucerit. În trecut, Ines a fost căsătorită cu Paul Wesley, actor cunoscut publicului din România mai ales pentru rolul din „Jurnalele Vampirilor”. Cei doi au divorțat în 2022, după trei ani de căsnicie.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni