• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Festivalul de Film de la Ischia 2024! Românca a strălucit într-o rochie neagră din paiete, cu spatele gol

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Festivalul de Film de la Ischia 2024! Românca a strălucit într-o rochie neagră din paiete, cu spatele gol

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Festivalul de Film de la Ischia 2024! Românca a strălucit într-o rochie neagră din paiete, cu spatele gol

Mădălina Ghenea s-a numărat printre celebritățile care au participat în weekend la Festivalul de film de la Ischia. Actrița și-a făcut apariția pe insula de lângă Napoli la scurt timp după ce a primit un premiu de care este tare mândră, în Florența.

Gallery

​„Sunt foarte fericită că am primit Premiul OSF, care a avut loc la Florența în 5 iulie la Circolo Unificato dell'Esercito. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru minunata beretă militară. Un premiu care este binevenit pentru că înainte de a fi actriță sunt mamă. O mamă care își dorește ca copiii ei să poată trăi într-un mediu sigur și sănătos. Acest lucru este posibil doar cu angajamentul tuturor. Oricare ar fi meseria cuiva, fiecare trebuie să încerce să facă ceva și pentru cei din jurul lor. Mereu am ajutat mamele sau copiii nevoiași, este important să mergem dincolo de propriile noastre interese pentru a construi un prezent și a asigura un viitor mai bun pentru toți”, a scris Mădălina pe contul de Instagram, acolo unde a postat și câteva imagini de la eveniment.

Dacă la Florența a strălucit într-o rochie argintie, din paiete, pentru festivalul de la Ischia frumoasa actriță a optat pentru negru. Mădălina a întors toate privirile într-o rochie din paiete, cu spatele gol, și o crăpătură sexy pe picior.

Cu părul pe spate și ruj roșu pe buze, românca și-a accesorizat ținuta cu bijuterii aurii și sandale cu toc. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Ca în fiecare an, festivalul s-a desfășurat în cadrul fermecător al Castelului Aragonez, o citadelă fortificată din 1500 situată pe o insuliță în mijlocul Mării Mediterane care înconjoară insula Ischia.

Cea de-a 22-a ediție din acest an, prezidată de regizorul irlandez James Sheridan și producătoarea britanică Trudie Styler, subliniază importanța protejării creativității intelectuale în fața avansului inteligenței artificiale chiar și în lumea divertismentului.

Printre peliculele prezentate la Ischia, cinefilii au putut urmări și „Deep Fear”, thrillerul în care românca a jucat alături de Ed Westwick, cunoscut publicului din România datorită rolului din serialul „Gossip Girls”.

Superba româncă va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, potrivit Variety. Camelot Media a pus bazele francizei cinematografice de acțiune și aventură „The Lost Book of Creation”. Scenariul este scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de Mădălina Ghenea. 

​Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni