• PRO TV
  • Cine este Vali, studentul la Teologie care a murit înecat la Costinești. Prietenii lui fac declarații șocate: „Despre asta este viața”

Cine este Vali, studentul la Teologie care a murit înecat la Costinești. Prietenii lui fac declarații șocate: „Despre asta este viața”

Cine este Vali, studentul la Teologie care a murit înecat la Costinești. Prietenii lui fac declarații șocate: „Despre asta este viața”

Sfârșit tragic pentru un tânăr aflat cu prietenii la Costinești! După o noapte de distracție, Vali s-a aruncat în valurile mării și, cu toate că știa să înoate, a fost înghițit pe loc de curenții puternici!

Gallery

​Vali, un tânăr student la Teologie în vârstă de doar 20 de ani, și-a găsit sfârșitul în apele Mării Negre. Vacanța la Costinești, alături de mai mulți prieteni, s-a transformat într-o cruntă tragedie în doar câteva clipe.
După ce s-au distrat toată noaptea, tinerii au mers pe plajă, iar Vali a vrut să facă o baie în mare, fără să conștientizeze pericolele.

Deși știa să înoate, tânărul de 20 de ani nu a putut face față curenților puternici și a fost înghițit de valuri într-o clipă. Salvamarii ajunși la fața locului au încercat din răsputeri să îl resusciteze, însă fără rezultat. Studentul de 20 de ani nu a mai dat semne de viață, fiind astfel constatat decesul.

Familia și apropiații acestuia, devastați de durere, se pregătesc de înmormântare. Vali era pasionat de mașini și se mândrea cu autoturismul pe care îl achiziționase, iar prietenii lui i-au adus un ultim omagiu.

„Azi ne-a murit un prieten, tovarăș, un frate. Trebuie să învățăm ceva din asta, să învățăm că oricând poate fi ultima zi, că ne trezim, dar nu știm dacă mai apucăm a doua zi, nu știm niciodată ce ne rezervă următoarea oră, următoarea clipă. Noi, toți prietenii lui, persoanele cu care își petrecea timpul foarte mult, suntem în stare de șoc, nu ne vine să credem că un așa băiat, care abia acum începea să "guste" viața cu adevărat, a avut destinul ca intr-o clipă să părăsească această lume.

Nu îmi găsesc cuvintele încă, pentru că refuz să cred că Vali nu mai e, că nu o să-mi mai dea mesaj, că nu o să ne mai spălăm mașinile împreună, dar, despre asta e viața. Aveți grijă de voi, pentru că azi poate fi ultima zi, rugați-va la Dumnezeu, pentru cei dragi și lăsați ura și invidia la o parte, că suntem un nimic pe pământul ăsta. Dumnezeu să te ierte, Vali!”, a scris unul dintre prietenii lui Vali în mediul online.

Foto: Știrile PROTV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni