• PRO TV
  • Andreea Esca, fotografie rară alături de soțul ei! Apariție impecabilă la Neversea: Ce ținută a purtat vedeta

Andreea Esca, fotografie rară alături de soțul ei! Apariție impecabilă la Neversea: Ce ținută a purtat vedeta

Andreea Esca, fotografie rară alături de soțul ei! Apariție impecabilă la Neversea: Ce ținută a purtat vedeta

Weekendul abia încheiat a fost unul plin de festivaluri și de muzică bună în România: dacă la București a fost Saga, la malul mării s-a desfășurat Neversea.

Așa cum era de așteptat, vedetele din România s-au înghesuit să-și vadă artiștii preferați, iar unul dintre cele mai așteptate concerte a fost de departe cel al lui Maluma, de la Neversea.

Considerată drept una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România, Andreea Esca și-a făcut și ea apariția la malul mării, iar fanii au fost foarte încântați când au văzut-o pe prezentatoarea știrilor de la PRO TV.

Gallery

​La Neversea, Andreea Esca a mers alături de Alexandre Eram, soțul ei, iar pe plajă vedeta de la PRO TV s-a întâlnit cu fiica ei, Alexia Eram, care petrecea alături de iubitul ei, Marioa Fresh, dar și cu fiul ei, Aris Eram.

Pentru a le arăta fanilor cât de bine s-a simțit la malul mării, Andreea Esca a postat pe Instagram și câteva fotografii de la Neversea, alături de familia ei. Iar imaginile au adunat rapid zeci de mii de like-uri și câteva zeci de comentarii.

„Cât de naturală! Te admir”, „Super femeie”, „Ce familie minunată”, „Vă iubesc” și „Faini copii” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul imaginilor postate de Andreea Esca.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni