• PRO TV
  • Soția lui Costel Corduneanu, amenințată cu moartea. Văduva temutului interlop a primit un mesaj terifiant: „Vrei să fii găsită moartă?”

Soția lui Costel Corduneanu, amenințată cu moartea. Văduva temutului interlop a primit un mesaj terifiant: „Vrei să fii găsită moartă?”

Soția lui Costel Corduneanu, amenințată cu moartea. Văduva temutului interlop a primit un mesaj terifiant: „Vrei să fii găsită moartă?”

Soția lui Costel Corduneanu a primit, în urmă cu doar câteva zile, un mesaj înfiorător, pe rețelele de socializare. Aceasta a fost amenințată cu moartea, însă nu s-a speriat și i-a oferit persoanei cu pricina un răspuns pe măsură.

Gallery

În urmă cu aproximativ trei luni, Costel Corduneanu a murit, din cauza unor probleme de sănătate destul de grave. Grațiela Corduneanu a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale, fiind nevoită să învețe să trăiască fără bărbatul care i-a dăruit un copil.

Soția lui Costel Corduneanu a fost amenințată cu moartea

Zilele trecute, văduva lui Costel Corduneanu a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj pe care l-a primit din partea unui internaut. Acesta a întrebat-o dacă își dorește să fie găsită fără suflare, dar, în loc să se sperie, a reacționat imediat.

Citește și:

„Vrei să fii găsită moartă?”, a fost mesajul pe care l-a primit văduva lui Costel Corduneanu. Grațiela, însă, nu s-a lăsat intimidată și i-a dat acestuia un răspuns pe măsură, demonstrând că nu se teme de amenințările primite: Cât de retardat să mental să fii să lași asemenea mesaj?! O să mâ gândesc să îți dau un răspuns cum să fiu găsită, dacă tot îmi dai ocazia aceasta”.

Semnul primit de Grațiela din partea lui Costel Corduneanu

În urmă cu ceva timp, Grațiela Corduneanu le-a povestit celor care o urmăresc despre un semn pe care este convinsă că l-a primit din partea fostului interlop. Mai exact, în casa ei, a intrat un fluture, care a rămas acolo timp de două zile.

Citește și:

​Conform tradiției populare, fluturele reprezintă un semn trimis de o persoană care a trecut la cele veșnice și, prin urmare, Grațiela Corduneanu este convinsă că acela a fost un mesaj trimis de fostul ei soț.

 

Sursa foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni