• PRO TV
  • Grasu XXL a izbucnit în lacrimi pe scena de la Neversea. Cu greu a găsit puterea să ducă momentul până la final. Connect-R a rezonat cu el: „Mi-a rupt sufletul”

Grasu XXL a izbucnit în lacrimi pe scena de la Neversea. Cu greu a găsit puterea să ducă momentul până la final. Connect-R a rezonat cu el: „Mi-a rupt sufletul”

Grasu XXL a izbucnit în lacrimi pe scena de la Neversea. Cu greu a găsit puterea să ducă momentul până la final. Connect-R a rezonat cu el: „Mi-a rupt sufletul”

Grasu XXL a făcut un show incendiar pe scena Neversea. Artistul și-a surprins fanii cu piesele care l-au consacrat. Cel mai emoționant moment al serii a fost atunci când artistul a început să rostească versurile melodiei „Tu, Mărie”, nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi.

Gallery

Grasu XXL și-a luat fanii prin surprindere atunci când a izbucnit în lacrimi în timp ce interpreta piesa „Tu, Mărie”. Momentul emoționant a fost aclamat puternic de public. Cântărețului i-a fost foarte greu să își termine piesa, însă și-a găsit puterea în încurajările oamenilor prezenți la festival.

Grasu XXL a cântat pentru prima dată live piesa dedicată fiicei lui

Celebrul artist a trezit în public o mulțime de sentimente pe scena de la Neversea. Grasu XXL a cântat pentru prima dată live piesa „Tu, Mărie”, care este o melodie cu multă încărcătură emoțională, aceasta fiind scris pentru fiica lui.Versurile melodiei au o încărcătură emoțională mult prea mare pentru artist, astfel i-a fost foarte greu să ducă piesa la final. În spatele omului dur se ascunde un suflet sensibil și iubitor.

Citește și:

Momentul în care artistul izbucnește în lacrimi la festival a fost încărcat pe TikTok, unde a strâns mai bine de 199 de mii de like-uri.

„Cum se face că ne-am emoționat și noi?”, a fost descrierea pusă în dreptul videoclipului.

Printre cei care au comentat la filmuleț se numără și un coleg de breaslă al artistului.

„Mi-a rupt sufletul”, a scris Connect-R.

Citește și:

„Cât de uman e! Cât de fain e omul!”, „Doar mie mi-au dat lacrimile?”, „Suflet de tată!”, „Cred că mulți dintre noi am fi vrut un astfel de tată” sau „Doar un tată adevărat poate simți piesa asta!”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii ale oamenilor din mediul online.

@neversea.festival Cum se face că ne-am emoționat și noi? ? @grasuix #Neversea #Neversea2024 #grasuxxl ♬ original sound - Neversea Festival

Sursă foto: Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni