• PRO TV
  • Andreea Sasu a născut! Designerul Philipp Plain este tată pentru a patra oară: „Nici nu pot descrie...”

Andreea Sasu a născut! Designerul Philipp Plain este tată pentru a patra oară: „Nici nu pot descrie...”

Andreea Sasu a născut! Designerul Philipp Plain este tată pentru a patra oară: „Nici nu pot descrie...”

Andreea Sasu a devenit mama pentru prima dată. Românca din Pașcani i-a dăruit lui Philipp Plein un băiețel perfect sănătos.

Gallery

Philipp Plein, tată pentru a patra oară

Andreea Sasu, marea iubire a designerului german, a născut sâmbătă, 6 iulie. Tânăra româncă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Philipp Plein este cel care a făcut anunțul. Designerul a anunțat că cel de-al patrulea fiul al său a venit pe lume, iar fericirea pe care o simte este greu de descris în cuvinte.

Citește și:

Andreea Sasus și Philipp Plein au ales un nume cu totul special pentru fiul lor, pe micuț îl va chema Hurricane Thor Thunder. Este bine cunoscut faptul că Plein este adeptul numelor speciale când vine vorba de copiii săi, drept urmare, cel de-al patrulea fiul al său are un nume mai puțin întâlnit.

Milionarul a publicat și câteva fotografii emoționante cu fiul său și cu mama acestuia. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Mai mult, designerul a ținut să precizeze că își iubește toți copiii în mod egal și nu și-ar vedea viața fără ei, se arată în mesajul postat de Plein pe Instagram:

"Azi, cel de-al patrulea fiu al meu - HURRICANE THOR THUNDER - s-a născut la ora 10:58 am - Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus ?? ÎMI IUBESC TOȚI COPIII ÎN EGALITATE ȘI NU ÎMI POT IMAGINA O VIAȚĂ FĂRĂ EI - ROMEO / ROCKET / ROUGE și HURRICANE ❤️❤️❤️❤️Tata vă iubește pe toți la nesfârșit ... ....... este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd crescând împreună și descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți ........ ÎȚI MULȚUMESC DOAMNE PENTRU TOT ??????❤️❤️❤️❤️❤️", a fost mesajul scris de designer.

Citește și:

La rândul ei, Andreea Sasu a publicat câteva fotografii cu bebelușul ei și un mesaj extrem de emoționant: „Bine ai venit pe lume iubirea mea, Hurricane Thor Thunder. 06.07.24. Te iubesc la nesfârșit.”

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni