• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 8 – 14 iulie 2024. Vărsătorii au oportunități în dragoste, Balanțele au parte de tensiuni financiare

Horoscop săptămâna 8 – 14 iulie 2024. Vărsătorii au oportunități în dragoste, Balanțele au parte de tensiuni financiare

Horoscop săptămâna 8 – 14 iulie 2024. Vărsătorii au oportunități în dragoste, Balanțele au parte de tensiuni financiare

Aflați ce-ți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 8 – 14 iulie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Din 11 iulie, Venus, planeta iubirii, intră în zodia Leu, pe sectorul iubirii și aduce o intensificare a pasiunii și dorinței de a cuceri sau recuceri partenerul de cuplu. În următoarea perioadă ești atras de experiențe romantice. De asemenea, este posibil să rezolvi anumite probleme din relațiile anterioare, mai ales dacă au avut loc despărțiri dureroase.
Bani – Un aspect tensionat, care se formează la finalul săptămânii între Venus, guvernatoarea casei banilor, și Pluton poate să aducă conflicte din cauza administrării banilor. Este nevoie să acorzi o atenție mai mare pentru rezolvarea tensiunilor financiare între tine și partener.
Muncă– Comunicarea sinceră și deschisă este cheia înregistrării unui succes în această săptămână în planul profesional.

Horoscop Taur săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Săptămâna începe cu preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni, care țin de casă și familie. Posibil, în prima parte a perioadei analizate, să porți niște discuții constructive cu membrii familiei. Ești sub impulsul puternic de a crea un spațiu în care să te simți confortabil acasă. Pe fondul acesta astral are loc intrarea guvernatorului tău, Venus, în zodia Leu, pe 11 iulie, care ajută cu energia sa benefică în relațiile familiale.
Bani – Mercur, guvernatorul casei banilor munciți, și Jupiter, guvernatorul casei banilor proveniți din alte surse decât salariile, aduc soluții la chestiuni financiare încurcate în prima parte a săptămânii.
Muncă– La serviciu este recomandat să adopți o atitudine conciliantă, să te folosești de tact și diplomație, să eviți pe cât posibil conflictele cu cei cu care desfășori activități, pentru că spre finalul săptămânii ar putea să apară tensiuni cu superiorii.

Horoscop Gemeni săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Dacă ai ceva de rezolvat în planul relațional, astrele sunt favorabile în prima parte a săptămânii, datorită unor aspecte armonioase pe care Mercur, guvernatorul tău, îl formează cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia ta. Așadar, se creează un climat ideal pentru o colaborare armonioasă și pentru rezolvarea unei situații tensionate. Dacă reușești să treci peste niște divergențe, poți consolida legătura cu persoana iubită, să duci relația la alt nivel.
Bani – Atenție la cum administrezi banii și la cheltuieli, pentru că este posibil, în prima parte a săptămânii, să faci niște cheltuieli de care nu aveai neapărat nevoie!
Muncă– Cu Venus, din 11 iulie, în tranzit prin casa comunicării, învățării, negocierilor și interacționărilor cu ceilalți, vei reuși să te exprimi liber, ai farmec, te faci plăcut și creezi o atmosferă, care te ajută să rezolvi cât mai multe din ce ți-ai propus.

Horoscop Rac săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Venus și Pluton, planeta transformărilor, formează un aspect tensionat la finalul săptămânii și va fi nevoie să abordezi constructiv niște situații ivite neașteptat în planul relațiilor intime. De asemenea, abordarea calmă și constructivă a problemelor va fi esențială în preajma weekendului.
Bani – Săptămâna aceasta ai parte de evenimente în planul financiar: oportunități și posibile creșteri salariale, dacă știi să te pui în valoare sau ai dovedit că meriți pentru munca depusă. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în casa banilor, pe 11 iulie, și aduce contracte avantajoase.
Muncă– Creativitatea, intuiția și determinarea sunt aliații tăi în această săptămână în planul profesional. Este un moment excelent pentru o direcție nouă profesională, care vine la pachet cu negocieri în favoarea ta.

Horoscop Leu săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia ta pe 11 iulie și aduce oportunități favorabile pentru a intra într-o relație dacă ești singur. Dacă faci parte dintr-un cuplu acorzi mai multă atenție partenerului, îți exprimi dragostea prin gesturi romantice. Pasiunea poate fi la cote înalte în următoarea perioadă.
Bani – Miercuri și joi sunt zile în care se activează casa banilor și este posibil să cheltui mai mult sau să negociezi/semnezi un contract.
Muncă– Profită de energia pe care contextul astral o aduce și exprimă-ți ideile! Ieși din zona de confort, explorează și acordă mai multă atenție relațiilor profesionale!

Horoscop Fecioara săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Posibil, în prima parte a săptămânii, să ai o stare melancolică. Este recomandată introspecția și concentrarea pe reechilibrarea interioară. Revederea cu o persoană din trecut sau doar comunicarea cu aceasta, să-ți aducă aminte de trecut. La finalul săptămânii are loc un aspect mai tensionat, în care este implicat Venus, planeta iubirii. Dacă transformi resentimentele și conflictul în dialog, vei putea trece la un nivel superior de conștientizare și armonie interioară.
Bani – Vineri și sâmbătă se activează sfera financiară și cheltui mai mult decât ți-ai propus.
Muncă– Miercuri și joi s-ar putea să întâmpini unele blocaje în relația cu cei cu care lucrezi. Și deși apar evenimente neprevăzute și poți acționa sub impulsul momentului, recomandarea astrelor este să fii prudent și să nu te arunci cu capul înainte și să iei decizii pripite în sfera profesională.

Horoscop Balanță săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Dacă abordezi constructiv un context astral, care se formează duminica, vei ajunge să înțelegi că energia transformatoare a lui Pluton te provoacă să privești dincolo de ce este la suprafață. Evită să-ți controlezi partenerul, pentru că acest lucru afectează dinamica relației tale!
Bani – Finalul de săptămână anunță tensiuni financiare, generate de diferențe de opinie în raport cu partenerul de viață sau restul familiei. Abordează cu calm și diplomație eventualele conflicte care apar!
Muncă- Venus, guvernatoarea ta, intră în sectorul prietenilor, planurilor de viitor și activităților de pe urma exercitării profesiei, din 11 iulie, și se deschid orizonturi noi. Vin șanse de a te implica în proiecte noi, care-ți stimulează creșterea și oferă satisfacții. Ai șansa să te dezvolți prin intermediul schimburilor de experiență.

Horoscop Scorpion săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Atenție în weekend, deoarece se formează un aspect tensionat între Venus și Pluton, guvernatorul tău, semn că pot să apară tensiuni în relație. Este recomandată o comunicare deschisă și sinceră pentru a evita neînțelegerile și a găsi soluții la problemele apărute.
Bani – Luni este posibil să ai niște dialoguri cu șefii, legate de bani, salarizare și beneficii. De asemenea, te poți consulta cu cineva din familie cum să administrezi niște sume suplimentare de bani, care vor intra în conturile tale în perioada următoare.
Muncă– Prima parte a săptămânii favorizează dialogurile cu superiorii, oferind șanse de avansare sau de a fi remarcat, să ți se propună proiecte importante. Abilitățile și experiența nu vor trece neobservate, existând posibilitatea unor creșteri salariale. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în casa carierei și aspirațiilor profesionale, în 11 iulie. Micul benefic aduce un plus de încredere și entuziasm și vei fi motivat să-ți atingi obiectivele, să-ți exprimi ideile cu pasiune.

Horoscop Săgetător săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Prima parte a săptămânii este favorizată de armonie în comunicarea cu partenerul de cuplu. Folosește acest context astral să faceți planuri împreună. De asemenea, simți un imbold puternic să explorezi și să ai activități comune cu partenerul, să petreceți mai mult timp împreună.
Bani – La finalul săptămânii apar tensiuni de natură financiară. Abordarea cu sinceritate, fără ocolișuri, va fi esențială să depășești cu ușurință obstacolele și să găsești soluții la problema apărută.
Muncă– Din 11 iulie, Venus, micul benefic, traversează sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență și te încurajează să-ți exprimi ideile. Ai mai multă încredere în tine să-ți asumi responsabilități noi.

Horoscop Capricorn săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste – La finalul săptămânii se formează un aspect tensionat, care poate să aducă tensiune în sfera sentimentală. Evită gesturile posesive, care pot pune în pericol relația actuală sau șansele de a începe o poveste nouă de iubire!
Bani – Săptămâna aceasta vei fi determinat și te vei concentra pe aspectele financiare. Urmează o perioadă favorabilă rezolvării unui context legat de bani, negocieri, să recuperezi datorii sau să administrezi niște bani la comun cu familia. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în sectorul intereselor financiar, care amplifică șansele de reușită în negocieri și demersurile legate de bani.
Muncă– În prima parte a săptămânii se formează un aspect armonios dintre Mercur, planeta comunicării, și Jupiter, marele benefic, semn că discuțiile pe care le inițiezi pot evolua în proiecte pe termen lung.

Horoscop Vărsător săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– Cu Venus, din 11 iulie, în tranzit prin casa relațiilor și căsătoriei, apar șanse de a îmbunătăți relația de cuplu, de a rezolva unele conflicte mai vechi. Dacă ești singur, începe o perioadă cu întâlniri romantice plăcute și oportunități în dragoste. Același Venus formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa relațiilor, semn că abordate constructiv conflictele care apar în weekend oferă oportunități de transformare și regenerare în relație.
Bani – Miercuri și joi se activează sectorul intereselor financiare și al banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariul și este posibil să semnezi o colabrare, să-ți mărești veniturile.
Muncă– Săptămâna aceasta ți se recunosc meritele și vei avea o confirmare a valorii muncii tale. De asemenea, s-ar putea să închei un contract, o colaborare. Se anunță o perioadă aglomerată, cu volum mai mare de muncă, dar vei reuși să faci față provocărilor.

Horoscop Pești săptămâna 8 – 14 iulie 2024

Dragoste– În weekend este de evitat să-ți impui cu tărie opiniile, pentru că pot să apară tensiuni în zona comunicării și există riscul să declanșezi un conflict sau să se reediteze niște probleme mai vechi. O atitudine calmă și receptivă în raport cu persoana iubită te va ajuta să depășești un moment tensionat.
Bani – Sâmbătă și duminică inițiezi un dialog despre banii șau bunurile la comun pe care le deții cu partenerul de cuplu, pentru că intenționezi să îi propui mai multe perioade de sejururi în această vară.
Muncă– Săptămâna debuteză cu dialoguri despre sarcini, programul de lucru, responsabilități profesionale și acorzi o atenție deosebită rezolvării unor sarcini restante și chestiuni urgente. Luni este o zi favorabilă dialogului cu colegii și șefii pentru îmbunătățirea fluxului de sarcini. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Venus, micul benefic, pe 11 iulie, în sectorul muncii, unde gestionarea sarcinilor devine mai ușoară. De asemenea, apar oportunități de schimbare a locului de muncă pentru că vin oferte noi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni