• PRO TV
  • Imaginile momentului cu Iulia Vântur și Salman Khan: Apariție inedită la nunta anului din India! Actorul, dezbrăcat pe ringul de dans

Imaginile momentului cu Iulia Vântur și Salman Khan: Apariție inedită la nunta anului din India! Actorul, dezbrăcat pe ringul de dans

Imaginile momentului cu Iulia Vântur și Salman Khan: Apariție inedită la nunta anului din India! Actorul, dezbrăcat pe ringul de dans

Deși de-a lungul timpului au încercat să fie cât mai discreți cu relația lor și s-au ținut departe de ochii publicului, iată că Salman Khan și Iulia Vântur au apărut recent la unul dintre cele mai mediatizate evenimente din lume.

Între 6 și 14 iulie 2024, în India are loc nunta anului, dintre Anant Ambani, moștenitorul familiei de miliardari Mukesh și Nita Ambani, și tânăra lui iubită, Radhika Merchant.

Gallery

​Așa cum era de așteptat, fiind unul dintre cele mai mari evenimente din ultimii ani din India, Salman Khan este și el prezent la petrecere, iar alături o are pe frumoasa lui iubită, nimeni alta decât Iulia Vântur.

Pe internet deja au apărut filmulețe de la fastuosul eveniment, iar în centrul atenției sunt celebrul actor indian și fosta prezentatoare din România.

Dacă în unul dintre clipurile video Salman Khan și Iulia Vântur apar împreună pe ringul de dans, într-un alt filmuleț actorul este îndemnat de cei din jurul său să își arate abdomenul. Chiar dacă pare că inițial se lasă rugat, până la urmă Salman Khan le face pe plac celor din jur și își ridică bluza pentru câteva secunde.

Potrivit presei din străinătate, petrecerea și nunta vor avea loc atât la o reședință de 27 de etaje, cât și la o sală de evenimente care poate găzdui aproximativ 16.000 de persoane.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni