• PRO TV
  • Jador, clipe tensionate la un concert în Mehedinți! Fanii au sărit pe cântărețul de manele până l-au pus la pământ: „Am fost lovit!” VIDEO

Jador, clipe tensionate la un concert în Mehedinți! Fanii au sărit pe cântărețul de manele până l-au pus la pământ: „Am fost lovit!” VIDEO

Jador, clipe tensionate la un concert în Mehedinți! Fanii au sărit pe cântărețul de manele până l-au pus la pământ: „Am fost lovit!” VIDEO

Momente tensionate la concertul lui Jador din Mehedinți! Artistul a fost pus la pământ de fani în momentul în care a ajuns pe scenă și totul a fost filmat!

Gallery

​Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și ascultați cântăreți de manele din România, a fost luat prin surprindere de fanii săi la un concert pe care l-a susținut în Mehedinți. Zeci de persoane, printre care și copii, au urcat pe scenă alături de artist pentru a surprinde momentele pe cameră, însă l-au dărâmat la propriu.

Bodyguarzii prezenți nu au putut face față mulțimii, însă chiar și în această situație cântărețul nu a fost deranjat. Pus la podea și lovit, Jador a apreciat totuși momentul cu fanii săi, care i-au arătat cât de mult îl apreciază.

„Am fost lovit și pus la podea pe scenă la Mehedinți. (…) Aici intrasem în scenă, lumea era în delir.(…) Aici începuseră oamenii să urce pe scenă și scena dădea semne că se prăbușește cu noi toți.(…)

Dar m-am prăbușit doar eu și atât de mult m-am simțit iubit de sunt și acum bucuros”, a fost mesajul Jador, în dreptul imaginilor postate pe TikTok de la concert.

@jador

Nu am cuvinte comentati voi….

♬ sunet original - Jador mami?❤️

Jador, din nou un bărbat singur: „Nu mai vreau să fiu cu nimeni”

Anul acesta, cunoscutul cântăreț a format un cuplu cu Oana Ciocan, însă povestea lor de dragoste nu a fost una de durată. După anunțul care i-a șocat pe fanii celor doi, Jador a spus că nu își mai dorește să fie cu cineva vreodată.

„Cum puteți să ziceți că eu caut pe cineva când eu nu mai vreau să fiu cu nimeni niciodată?”, a scris cântărețul pe contul său de Instagram.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni