• PRO TV
  • Elena Gheorghe și-a etalat piercingul din buric în costum de baie. Reacția fanilor: “Chiar la tine nu mă așteptam…”

Elena Gheorghe și-a etalat piercingul din buric în costum de baie. Reacția fanilor: “Chiar la tine nu mă așteptam…”

Elena Gheorghe și-a etalat piercingul din buric în costum de baie. Reacția fanilor: “Chiar la tine nu mă așteptam…”

Elena Gheorghe se mândrește cu o siluetă de fotomodel și își încântă fanii cu imagini de la plajă, în costum de baie. Deși cântăreața are un piercing în buric de multă vreme, unii fani de abia l-au observat.

Artista și-a făcut un selfie la plajă într-un sutien roșu, etalându-și abdomenul suplu și piercingul. Unii fani au fost luați prin surprindere, deși nu e prima oara când vedeta postează imagini în care i se vede inelul din buric.

“Chiar la tine nu mă așteptam să ai piercing în buric”, i-a scris un fan. Răspunsul Elenei Gheorghe nu a întârziat să apară: “Îl am din liceu”.

Elena Gheorghe a dezvăluit că acum are practic aceeași siluetă ca în liceu. „Nu am mai avut atâtea kilograme din liceu. Tot timpul am fost suplă și m-am menținut în formă, dar acum chiar cumva, nu neapărat că am exagerat, că mă simt bine în pielea mea, dar mi-am depășit gândurile, să spunem. Voiam să slăbesc undeva la 2-3 kilograme. Dar am depășit și am scăzut sub 50 kg. Am slăbit muncind, în primul rând. Munca te face să uiți și de foame. Agitație, emoție… așa este când ai un proiect mare. Cred că oricare dintre noi nu mai avem timp să mâncăm și nu ne mai dedicăm atât de mult timp meselor… merg la restaurant și stau 2-3 ore, mănânc, sau gătesc acasă sau să am poftă de mâncare. Pur și simplu nu mai ai poftă de mâncare când vin astfel de proiecte. Dar, chiar și așa, tot timpul am avut grijă la ce mănânc”, a spus Elena Ego.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni