• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, siluetă de sirenă pe litoral. Vedeta a pozat alături de fiica ei

Bianca Drăgușanu, siluetă de sirenă pe litoral. Vedeta a pozat alături de fiica ei

Bianca Drăgușanu, siluetă de sirenă pe litoral. Vedeta a pozat alături de fiica ei

Bianca Drăgușanu și-a impresionat fanii cu imagini în costum de baie de pe litoral. Vedeta și-a etalat silueta slim fit în mai multe outfituri: un costum de baie roșu întreg și unul alb lucios, accesorizat cu o pălărie chic.

Bianca a fost însoțită la mare de fiica ei, Sofia, în vârstă de 7 ani. Cele două par că se înțeleg de minune, în clipurile postate de vedeta de la piscină.
Vedeta spunea într-un interviu că o crește singură pe Sofia, dar că se mai consultă din când în când și cu tatăl ei, Victor Slav.

Gallery

“Mă consult cu tatăl fetiței, pentru că e importantă și părerea lui și de multe ori este un ajutor pentru mine în anumite circumstanțe. Ea are totuși un tată care o iubește și care este alături de ea. Ar putea mai mult, dar dacă atât îi permite timpul… 100% îmi cresc copilul singură, cu ajutorul mamei mele și sunt foarte fericită pentru asta”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Unica.

Bianca Drăgușanu a ținută să le demonstreze fanilor ei de pe Instagram că nu se înfometează pentru silueta ei slim, postând un filmulet de la masă, unde prietena ei enumeră mai multe feluri de mâncare comandate de vedetă.

“Mă mențin cu ajutorul echilibrului. Degeaba faci sport dacă mănânci pizza. Se spune că ești ce mănânci. Nu sportul te face să fii armonios, ci alimentația. Ea e 80%, iar sportul e 20%. Dacă mănânci corect și faci puțin sport, să ai puțîn tonus, o viață sănătoasă, poți să arăți perfect. Oricum, noi, oamenii, suntem diferiți. Și atunci când găsim un echilibru, ne menținem”, a spus Bianca tot pentru Unica.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni