• PRO TV
  • Doliu în lumea cinematografiei! Jon Landau, producătorul filmului „Titanic”, a murit la 63 de ani

Doliu în lumea cinematografiei! Jon Landau, producătorul filmului „Titanic”, a murit la 63 de ani

Doliu în lumea cinematografiei! Jon Landau, producătorul filmului „Titanic”, a murit la 63 de ani

Producătorul premiat cu Oscar pentru cunoscutele filme „Titanic” și „Avatar” s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani! Anunțul tragic a fost făcut de către Alan Bergman, co-preşedinte al Disney Entertainment

Jon Landau, producătorul celebrului film „Titanic” care a avut încasări de 1 miliard de dolari la nivel mondial, s-a stins din viață sâmbătă, pe data de 6 iulie. Acesta a depășit performanța, ulterior, cu alte două pelicule celebre: „Avatar” şi „Avatar: Calea Apei”.

Vestea că nu se mai află în viață a fost dată de către Alan Bergman, co-preşedinte al Disney Entertainment, printr-un comunicat de presă.

„Jon a fost un vizionar al cărui talent extraordinar şi pasiune au adus la viaţă pe marele ecran unele dintre cele mai de neuitat poveşti. Contribuțiile sale remarcabile la industria cinematografică au lăsat o amprentă de neșters şi va fi profund regretat.

A fost un producător emblematic şi de succes, dar o persoană şi mai bună şi o adevărată forţă a naturii care i-a inspirat pe toţi cei din jurul său”, a declarat Bergman.

Jon Landau ar fi pierdut lupta pentru viață cu o boală extrem de grea.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni