• PRO TV
  • Prințul William s-a dezlănțuit după ce Anglia s-a calificat la EURO 2024. Reacția lui a fost uimitoare, nimeni nu l-a mai văzut așa

Prințul William s-a dezlănțuit după ce Anglia s-a calificat la EURO 2024. Reacția lui a fost uimitoare, nimeni nu l-a mai văzut așa

Prințul William s-a dezlănțuit după ce Anglia s-a calificat la EURO 2024. Reacția lui a fost uimitoare, nimeni nu l-a mai văzut așa

Anglia a triumfat în fața Elveției în sferturile de finală ale EURO 2024, după ce scorul a rămas 0-0 și au câștigat la loviturile de departajare cu 5-3, calificându-se astfel în semifinale.

Gallery

​​În semifinală, echipa condusă de Gareth Southgate va înfrunta Olanda, care a obținut victoria împotriva Turciei cu 2-1.

Prințul William, emoții mari la meciul Anglia-Elveția 

Prințul William, în vârstă de 42 de ani, a urmărit meciul dintre Anglia și Elveția din tribune, iar după calificarea echipei sale în semifinale, a fost surprins într-o ipostază plină de emoție. Pe parcursul partidei, viitorul rege al Marii Britanii a avut numeroase reacții și grimase. Alături de el au fost Aleksander Ceferin, președintele FIFA, și fostul fotbalist Luis Figo.

Turcii au protestat după eliminarea de la EURO 2024: ”Decizie scandaloasă!”

Un moment controversat a avut loc în minutul 30 al meciului, când Xavi Simons din echipa olandeză a primit cartonaș galben.

Superstarul dorit de cele mai mari cluburi europene l-a lovit dur pe Mert Muldur, care a rămas întins pe gazon timp de câteva minute și a necesitat intervenția echipei medicale.

Publicația turcă Takvim a titrat: ”Decizie scandaloasă a VAR-ului în meciul Olandei! Incidentul a rămas nepedepsit”, continuând: ”Nu a fost nicio intervenție a VAR-ului pentru fotbalistul vedetă care l-a lovit pe gleznă pe Mert Muldur.

Reluarea nu a fost verificată de VAR. Chiar dacă incidentul ar fi putut duce la un cartonaș roșu, a fost sancționat doar cu galben”.

Mai mult, Xavi Simons a protestat după ce arbitrul i-a arătat cartonașul galben, susținând că nu merita avertismentul.
Jerome Brissard din Franța a fost arbitrul responsabil în camera VAR.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni