• PRO TV
  • În trecut, plângea și spunea că se simte “dezgustătoare” din cauza greutății. Bebe Rexha, plină de încredere și cu o atitudine “hot” la Neversea

În trecut, plângea și spunea că se simte “dezgustătoare” din cauza greutății. Bebe Rexha, plină de încredere și cu o atitudine “hot” la Neversea

În trecut, plângea și spunea că se simte “dezgustătoare” din cauza greutății. Bebe Rexha, plină de încredere și cu o atitudine “hot” la Neversea

În urmă cu câțiva ani, Bebe Rexha a avut un adevărat șoc: s-a trezit “peste noapte” cu 13 kilograme în plus, pe care nici ea nu știa cum le-a acumulat. A suferit mult, a plâns și a mărturisit într-o postare pe rețelele de socializare că se simțea “dezgustătoare” din cauza kilogramelor în plus. Între timp, artista a aflat că suferă de o afecțiune care a stat la baza acumulării kilogramelor. În ultimul an a învățat să își accepte și să își iubească noua siluetă.

Bebe Rexha a fost în formă maximă pe scena Neversea: artista a apărut în fața publicului într-un costum mulat și a avut o atitudine încrezatoare, semn că se simte bine în pielea ei.
Anul trecut, cântăreața a dezvăluit că medicii au diagnosticat-o cu sindromul ovarului polichistic, care are ca efect și luarea în greutate.

@kicymnt Amazing @Bebe Rexha ✨❤️ thx @Neversea Festival ?? #romania #beberexha #tiktok #tiktokromania #neversea #neverseafestival #festival #kicy #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #trending ♬ sunet original - Maria Munteanu ?

“M-am îngrășat 14 kilograme într-un timp record… poate chiar mai mult. Dar suntem în 2023, nu ar mai trebui să vorbim despre greutatea oamenilor, ar trebui să fim pozitivi și empatici”, spune Bebe Rexha.

Gallery

“Dar era normal să se întâmple asta, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și eram și mult mai slabă…Însă nu știi prin ce probleme trece un om”, a mai spus artista, care suferă și de tulburare bipolară.
Pe fondul acestor probleme, artista s-a despărțit vara trecuta de iubitul ei. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că ar fi criticat-o în legătură cu greutatea ei.

@neversea.festival Cine e la Neversea să zică care dintre ei a câștigat? #Neversea #NeverseaFestival #Neversea2024 #BebeRexha ♬ original sound - Neversea Festival

Până să își accepte noile forme, Bebe Rexha a suferit mult. În 2021 a postat un clip pe rețelele de socializare în care spunea, cu lacrimi în ochi, că se simte dezgustătoare la peste 80 kg.

“Sunt sărbătorile și știu că ar trebui să fim veseli… Dar tocmai m-am cântărit și cred că sunt mai grasă că niciodată. Nu mă simt confortabil să spun câte kilograme am, aș fi jenată. Mă simt dezgustătoare în propriul corp”, spunea Bebe Rexha în decembrie 2021.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni