• PRO TV
  • “E dezastru, nu ai cum să intri în apă!” Imaginile cu marea plină de alge la Năvodari au stârnit imaginația tik-tokerilor: “Intri om, ieși Shrek!”

“E dezastru, nu ai cum să intri în apă!” Imaginile cu marea plină de alge la Năvodari au stârnit imaginația tik-tokerilor: “Intri om, ieși Shrek!”

“E dezastru, nu ai cum să intri în apă!” Imaginile cu marea plină de alge la Năvodari au stârnit imaginația tik-tokerilor: “Intri om, ieși Shrek!”

De câteva zile, imaginile cu apa marii din Năvodari s-au viralizat pe rețelele de socializare, iar internauții fac haz de necaz pe seama lor: “Aici era ciorba de salată a mamei!”

Mai mulți turiști au filmat zilele trecute imagini pe plaja din Năvodari, arătând algele care s-au strâns la malul mării.
“Cam așa sta situația la malul mării la plaja din Năvodari, e foarte trist, mai ales pentru cei care vin din depărtare să petreacă câteva zile la mare. E dezastru, e plin de alge, e ca o pătură, nu ai cum să intri în apă!”, povestește o tiktokerita.

@alexa.bratucu insa cineva este curajos! #plaja #navodari #mareaneagra #alge #turisti #constanta #vara #videoviralitiktok #viral #viralvideo ♬ sunet original - alexa.bratucu

Clipurile cu algele din Năvodari s-au viralizat repede, iar tiktokerii au glumit pe seama lor.
“Intri om, ieși Shrek!”
“Credeam că e mâncare de urzici!”

Gallery

​Sursa foto: TikTok


“Unde ai găsit așa curat, eu mi am lăsat iubita în mare la Năvodari și o caut de 3 zile, nu mai dau de ea”.
“Sucul ăla de mere de la dozator de când eram mici”, au comentat aceștia.

@ecaterina.110

♬ Spre Mare - INNA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni