• PRO TV
  • Momente dureroase pentru Irina Columbeanu. A fost cea mai grea despărțire pentru ea de când a venit în România

Momente dureroase pentru Irina Columbeanu. A fost cea mai grea despărțire pentru ea de când a venit în România

Momente dureroase pentru Irina Columbeanu. A fost cea mai grea despărțire pentru ea de când a venit în România

Irina Columbeanu și Ramona Gabor și-au luat rămas bun după câteva zile petrecute împreună în România. Nepoata și mătușa s-au despărțit cu greu, îmbrățișându-se strâns la momentul despărțirii.

Gallery

​Pe 14 iunie, Irina Columbeanu s-a întors în România după șase ani petrecuți în Statele Unite. Tânăra a venit acasă special pentru a-și revedea tatăl, pe Irinel Columbeanu, fostul milionar care acum locuiește într-un azil, după ce și-a pierdut averea.

La scurt timp după sosirea Irinei în România, Ramona Gabor a venit și ea din Dubai, unde este stabilită, pentru a petrece timp cu nepoata ei. Cele două au fost foarte fericite împreună și au călătorit împreună prin țară, ajungând chiar și la Bacău, orașul natal al surorilor Gabor.

Irina s-a bucurat să își revadă rudele și să exploreze locuri noi din România, pe care nu le vizitase anterior. În curând, ea se va întoarce în America, unde locuiește la Malibu împreună cu mama ei, Monica Gabor.

Ramona Gabor a fost prima care a încheiat vacanța în România. Pe 5 iulie, și-a făcut bagajele și s-a îndreptat spre aeroport pentru a se întoarce în Dubai, unde locuiește de peste un deceniu. Potrivit Spynews, Ramona și Irina s-au îmbrățișat de mai multe ori înainte de despărțire, arătând cât de greu le-a fost să își ia rămas bun. 

'Mi-a fost dor de tatăl meu"

Irina Columbeanu a revenit în România pentru a-și revedea tatăl. Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina a vorbit despre întoarcerea sa acasă și a transmis un mesaj emoționant tatălui ei.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de această țară minunată! Sunt extrem de fericită și recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani", a declarat ea.

Sursa foto: Instagram, Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni