• PRO TV
  • Fiica Antoniei a făcut senzație la Neversea. Maya s-a transformat într-o adolescentă superbă, a cucerit pe toată lumea cu frumusețea ei

Fiica Antoniei a făcut senzație la Neversea. Maya s-a transformat într-o adolescentă superbă, a cucerit pe toată lumea cu frumusețea ei

Fiica Antoniei a făcut senzație la Neversea. Maya s-a transformat într-o adolescentă superbă, a cucerit pe toată lumea cu frumusețea ei

Antonia este o mamă tare mândră. Fiica ei Maya a cucerit publicul la festivalul Neversea. Adolescenta a urcat pe scenă alături de Alex Velea și mama ei și a impresionat pe toată lumea cu frumusețea ei.

Gallery

​Alex Velea și Antonia, show de zile mari la Neversea

Cei doi artiști au oferit un spectacol de neuitat la festivalul Neversea 2024, însă momentul culminant a fost apariția Mayei Castellano pe scenă.

Fiica Antoniei a uimit pe toată lumea și se pare că a moștenit talentul artistic al mamei sale. Maya și-a demonstrat talentul la dans, atrăgând toate privirile.

Videoclipul în care Maya dansează alături de mama ei pe scenă face furori pe rețelele de socializare, iar adolescenta a primit numai laude din partea internauților, care au fost fermecați de frumusețea ei.

Videoclipul cu performanța ei, postat pe contul oficial de TikTok al Neversea, a fost primit cu laude din partea internauților.Comentariile de pe TikTok au fost pline de admirație:

„Inițial am crezut că e Antonia, dar apoi am realizat că e Maya”, „Este cea mai frumoasă fiică de artist din România”, „Arată minunat, seamănă și cu Antonia, și cu Vincenzo!”, „Maya dansează natural, are talent de artistă. Se vede fericirea pe chipul ei”, „La fel de superbă ca mama ei. Mă bucur că sunt împreună”, „Este frumoasă și talentată ca Antonia! Ar fi minunat să facă spectacole împreună cu toată familia! Bravo, felicitări!”, „Este o tânără superbă acum, Antonia trebuie să fie extrem de mândră!”, sunt doar câteva dintre comentariile entuziaste la videoclipul de pe TikTok.

Antonia a devenit mamă la 21 de ani, când a născut-o pe Maya, din relația cu Vincenzo Castellano. Cei doi au fost căsătoriți timp de 9 ani, din 2011 până în 2020. Despărțirea lor a început în 2013 și a fost prelungită din cauza neînțelegerilor apărute. În prezent, Maya locuiește în Italia cu tatăl ei, dar are întâlniri frecvente cu mama sa, cu care are o legătură specială.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni