• PRO TV
  • Exclusiv! Află declarațiile lui Maluma despre România și concertul de la Neversea 2024

Exclusiv! Află declarațiile lui Maluma despre România și concertul de la Neversea 2024

Exclusiv! Află declarațiile lui Maluma despre România și concertul de la Neversea 2024

Maluma a susținut vineri seară un show grandios la Neversea în fața unui public numeros, de peste 75 000 de oameni, un număr record de participanți.

Gallery

Artistul a fost impresionat de primirea caldă cu care a fost întâmpinat și a spus că regretă că nu a venit mai devreme la Neversea și în Constanța, pentru că s-a bucurat de momente speciale și de multă iubire din partea fanilor.

Managementul lui Maluma a mulțumit organizatorilor, echipei Neversea, pentru profesionalism și i-au felicitat pentru festivalul extraordinar și pentru modul exemplar în care au gestionat cerințele staff-ului, astfel încât show-ul să fie o reușită.

 “Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi în timpul șederii noastre în România. Aveți un festival extraordinar și o echipă profesionistă care a făcut ca totul să decurgă excelent pentru noi”, management Maluma.

 Dovadă a entuziasmului lui Maluma și bucuriei de a fi pe scena Neversea stau toate fotografiile postate de artist pe rețelele sale de socializare în urma concertului, cu mulțumiri adresate fanilor din România.

 

@neversea.festival

Zambetul………

♬ original sound - Neversea Festival

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, cu peste 10 hituri de peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională. Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” și „11:11”, s-au bucurat de un succes internațional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni