• PRO TV
  • Meghan și Harry nu vor fi niciodată iertați de Kate și William. Le-au provocat o durere îngrozitoare, spune un expert regal

Meghan și Harry nu vor fi niciodată iertați de Kate și William. Le-au provocat o durere îngrozitoare, spune un expert regal

Meghan și Harry nu vor fi niciodată iertați de Kate și William. Le-au provocat o durere îngrozitoare, spune un expert regal

Meghan și Harry nu vor fi niciodată iertați de William și Kate, deoarece au provocat o durere îngrozitoare, a dezvăluit expertul regal Charles Rae, în cadrul emisiunii Royal Exclusive a The Sun.

Gallery

​Situația relației tensionate dintre frații regali a fost un subiect fierbinte în ultimii ani, iar mulți s-au întrebat dacă familia Sussex sau familia Wales ar trebui să facă primul pas pentru a încerca o reconciliere.

Expertul regal a spus: "Ei bine, cred că depinde de Ducele și Ducesa de Sussex să facă primul pas.

"Dacă ar fi sau nu acceptat de William și Catherine, mă îndoiesc foarte mult. După tot ce au făcut Harry și Meghan cu interviul cu Oprah Winfrey, acel show Netflix... [cartea lui Harry] Spare.

"Dacă au de gând să facă mișcarea, nu sunt atât de sigur că William și Catherine ar răspunde favorabil.

Charles a adăugat: "William are mult mai multe pe cap acum decât să repare problemele cu propriul său frate. Trebuie să aibă grijă de soția sa și de cei trei copii ai săi.

"Dacă Harry era atât de dornic să facă un fel de mișcare către William... ar fi încercat să facă mai multe, dar el nici măcar nu i-a urat La mulți ani când a împlinit 42 de ani.

"Orice ruptură în orice familie este foarte, foarte trist. Ei o fac în plină publicitate și asta este evident de zece ori mai rău decât să te cerți cu fratele sau sora ta.

"Dar Harry a provocat foarte multă durere diferiților membri ai familiei regale, tatălui său, fratelui său, cumnatei sale."
El a adăugat că orice ruptură este "nedorită", mai ales atunci când oamenii se luptă cu boli, atât Regele Charles, cât și Prințesa de Wales fiind tratați pentru cancer.

Sursa foto: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni