• PRO TV
  • O celebră influenceriță a murit subit la 30 de ani. "Este un șoc pentru noi toți"

O celebră influenceriță a murit subit la 30 de ani. "Este un șoc pentru noi toți"

O celebră influenceriță a murit subit la 30 de ani. "Este un șoc pentru noi toți"

Alexandra, cunoscută pe platformele sociale sub numele de Pretty Pastel Please, a murit la doar 30 de ani. Anunțul trist a fost făcut public vineri după-amiază printr-o declarație pe pagina sa de Instagram.

Alexandra, cunoscută de fani ca Alex, a încetat din viață "subit" luna trecută. Ea avea un număr considerabil de urmăritori pe Instagram și YouTube, unde publica sfaturi despre modă, recenzii de produse și videoclipuri de călătorie. Moartea sa a fost descrisă de apropiați ca un "șoc".

A murit brusc la 30 de ani

„Venim astăzi cu o veste devastatoare. Cu inimile frânte, vă anunțăm că Alex, cunoscută sub numele Pretty Pastel Please, a decedat. Pierderea ei a fost bruscă și neașteptată, devastatoare pentru toți cei care au cunoscut-o. Acesta este un șoc pentru noi toți, iar familia și prietenii ei au cerut intimitate în aceste momente dificile”, se precizează în postare.

Cu mai puțin de un an în urmă, Alex a dezvăluit într-un stream live pe YouTube că trecea printr-un divorț de soțul ei. Ea a explicat că mariajul lor s-a destrămat după ce au plănuit să se mute împreună din Sydney în Tasmania, dar el și-a schimbat decizia, conform Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni