• PRO TV
  • Brad Pitt s-a afișat cu o tunsoare de adolescent și cu mai multe lănțișoare la gât. Actorul de 60 de ani a atras toate privirile la Londra

Brad Pitt s-a afișat cu o tunsoare de adolescent și cu mai multe lănțișoare la gât. Actorul de 60 de ani a atras toate privirile la Londra

Brad Pitt s-a afișat cu o tunsoare de adolescent și cu mai multe lănțișoare la gât. Actorul de 60 de ani a atras toate privirile la Londra

Brad Pitt a sosit în Marea Britanie. Actorul a vizitat Circuitul de la Silverstone, unde se va desfășura Marele Premiu al Marii Britanii de Formula 1. Look-ul starului a atras imediat atenția, de cum a coborât din mașină.

Protagonistul din „Mr. & Mrs. Smith” (2005) a fost văzut în Londra într-o ținută modernă, alcătuită din cămașă și pantaloni crem, iar drept accesorii a avut mai multe lănțișoare, brățări, un inel și ochelari de soare. 

View this post on Instagram

A post shared by Celebrity Photographs (@inspirarte.az)

„Da, dragul nostru Brad este mai frumos ca oricând!”;

„Minunat! și arată foarte tânăr cu ținuta lui bej”;

„Ce bărbat!”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor pe rețelele sociale. 

Actorul a răspuns binevoitor la solicitările fanilor, care și-au dorit o poză cu el. El a zâmbit prietenos și a făcut mai multe selfie-uri. 

​Vizita lui Brad Pitt are legătură cu viitorul său film despre un pilot de Formula 1. Producția se va numi simplu -„F1”.

Pitt urmează să fie coproducător al filmului și să joace rolul unui pilot de Formula 1 pensionat (Sonny Hayes), care se întoarce la volan.

Producția filmului a început în 2023 și va include scene din Marele Premiu al Marii Britanii și cursele din Abu Dhabi din acest sezon.După cum a raportat anterior DailyMail.com, vor fi prezentate toate cele 10 echipe de F1. Actorul Damson Idris va juca rolul coechipierului începător al starului Moneyball pentru APXGP, o echipă fictivă din linie.

​Distribuția îi mai include pe Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia, Samson Kayo și Callie Cooke.

De șapte ori campion mondial - Lewis Hamilton, care a semnat recent să conducă pentru Ferrari, a contribuit la realizarea proiectului. Lansarea filmului este programată pentru vara lui 2025.

Gallery

Sursă foto: Instagram. Getty Images 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni