• PRO TV
  • Corina Caragea, imagini spectaculoase din vacanță! Și-a uimit fanii cu destinația aleasă: „Rai pe pământ”

Corina Caragea, imagini spectaculoase din vacanță! Și-a uimit fanii cu destinația aleasă: „Rai pe pământ”

Corina Caragea, imagini spectaculoase din vacanță! Și-a uimit fanii cu destinația aleasă: „Rai pe pământ”

Corina Caragea adoră să călătorească și până la 41 de ani se poate lăuda că a reușit să bifeze destinații de top din întreaga lume. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV are și un blog, acolo unde oferă sfaturi și ponturi pentru o vacanță de nota zece. 

Gallery

După ce a susținut echipa națională de fotbal a României la Euro 2024, Corina și-a luat o binemeritată vacanță și de câteva zile se relaxează în Italia.

„În vacanță la piscină, masaj, saună, fără semnal la telefon, o vacanță cu liniște și relaxare la doar 25 de grade? O zi am avut așa în Italia, pentru că am ales un hotel cocoțat pe munte, la capătul unui lung drum șerpuitor și provocator pentru soferi. Dar a meritat:) Două zile parcă am stat pe nori, privind în departare imensul lac Garda și orașelele de pe marginea lui. Să aveți un weekend relaxant!”, a scris Corina Caragea pe contul de Instagram, acolo unde a postat mai multe imagini din vacanță.

Frumoasa prezentatoare s-a bucurat de o priveliște de vis la resortul de cinci stele situat pe costa Lacului Garda, în Gargnano, înconjurat de dealuri și plantații de măslini.

Corina s-a lăsat fotografiată la piscina infinity a hotelului, iar complimentele au curs valuri. Internauții au fost vrăjiți de peisajele de vis pe care le-a surprins în imagini vedeta. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Din 2011 merg și îmi sărbătoresc ziua de naștere în acest „Rai pe pământ!”, „Am fost acolo! Minunat de relaxant”, au scris unii dintre utilizatori de social media care au recunoscut locația și împrejurimile.

Unul dintre urmăritori a întrebat-o pe Corina cu cine ține în sferturi în partida Spania – Germania, iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apară: „Spaniaaa”.

Partida din sferturi e în direct la PRO TV și VOYO.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni