• PRO TV
  • Povestea neștiută a familiei Drăguș! Denis și Vanessa, sprijin pentru mai mulți copii abandonați: „O parte din ei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș”

Povestea neștiută a familiei Drăguș! Denis și Vanessa, sprijin pentru mai mulți copii abandonați: „O parte din ei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș”

Povestea neștiută a familiei Drăguș! Denis și Vanessa, sprijin pentru mai mulți copii abandonați: „O parte din ei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș”

În spatele eroului naționalei și a soției sale, Vanessa, stă o poveste pe care puțini o cunosc. Deși sunt doar doi tineri de 25 de ani, Denis și partenera lui de viață sunt sprijin pentru mai mulți copii abandonați, care au ajuns în grija Sharei, în înger de femei, care are în grijă 10 copilași cu dizabilități.

Gallery

În urmă cu puțin timp, Codin Maticiuc a expus public povestea familiei Drăguș, pe care mulți nu o cunosc. Denis și Vanessa au împreună două fetițe superbe, iar dragostea pentru ele este necondiționată, însă în inimile lor și-au mai făcut loc încă 10 „pitici”, pe care Sarah, un înger de femeie, îi crește și de care familia Drăguș nu se privează să le oferea toată dragostea lor. Mulți dintre ei au fost botezați de Denis și Vanessa.

Povestea emoționantă a familiei Drăguș

Denis Drăguș, faimos pentru performanțele sale în Echipa Națională a României, și soția sa, Vanessa, sunt cunoscuți publicului larg, însă cei doi au în spate o poveste impresionantă, puțini știu că se implică activ în viața unor copii cu nevoi speciale, adoptați de Sarah Nicole, o americancă stabilită în România.

Citește și:

Sarah Nicole și-a dedicat viața adopției copiilor cu diverse probleme fizice și emoționale. Codin Maticiuc a relatat că femeia a adoptat până acum 10 copii pe care statul îi considera inadoptabili.

Recent, Sarah a trecut printr-o mare încercare, una dintre fetițele adoptate a murit chiar în brațele ei, având o boală care nu îi mai dădea nicio șansă la viață. Cu toate acestea, Sarah este deschisă să adopte cât mai mulți copii, pentru a le oferi o șansă mai bună la viață.

Familia Drăguș este un adevărat sprijin pentru acești copii. Chiar Codin Maticiuc a precizat că Denis și Vanessa Drăguș și-au asumat roluri active în viața micuților, botezându-i și oferindu-le iubirea de care au atât de mare nevoie.

Mai mult, Vanessa Drăguș scrie constant mesaje despre micuții pe care Sarah îi are în grijă, unul dintre ele este pentru Sofi, una dintre fetițele care nu pot merge: „Din cer, trimisă-i mama mea, cea care mi-a schimbat viața. Mami, tu m-ai învățat să zâmbesc neîncetat și chiar dacă-s diferită, să mă bucur de-orice clipă.”

Citește și:

Familia Drăguș este reflecția devotamentului și afecțiunii pe care o poartă acestor copii:

„Familia Drăguș,

Denis e faimos. Face parte din Echipa Națională a României. Ați văzut-o și pe soția lui, Vanessa. Știți și că au două fetițe de care sunt extrem de îndrăgostiți. Ce nu știți este că ei mai au niște copii.
Acum ceva vreme, pe teritoriu american, s-a născut una bucată înger român. Se numește Sarah Nicole. Americancă sută la sută dar cu misiune românească în suflet de la Dumnezeu, Sarah s-a mutat în România și a adoptat copii cu probleme. Diferite. Copii cu diferite drame fizice sau emoționale, în orice caz îngerul Sarah are vreo zece acum. Statul s-a prins și direcții de protecție a copilului din toată țara o sună să adopte copii inadoptabili. Acum câteva săptămâni i-a murit o fetiță în brațe care de când s-a născut se știa că are de trăit doar câteva luni. Mama biologică n-a vrut așa ceva, statul să scape cât mai repede, mama înger Sarah a luat-o deși mai avea vreo 10 acasă.
O parte din copiii Sarei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș. Copii fără vedere sau fără posibilitatea de a merge. Copii pentru care mama Vanessa Drăguș scrie din când în când pe conturile ei postări care nu fac laicuri cât cele cu soțul atacant.
"Nu pot merge, n-am picioare
Dar am aripi Zburatoare!
În suflet am doar iubire
Bunătate în privire.
Din cer, trimisă-i mama mea
Cea care mi-a schimbat viața.
Mami, tu m-ai învățat
Să zâmbesc neîncetat
Și chiar dacă-s diferită
Să mă bucur de-orice clipă.
Să nu sufăr că e greu,
Să văd binele mereu.
Sunt micuță încă tare
Dar şi când voi creşte mare,
Tălpile nu vor simți
Rece, cald, ud nu vor ști
Dar inima mea o să știe
Că viața este magie
Dacă știi să o prețuiești
Şi răul să nu îl privești!
Te iubim mult, îngerașul nostru din povești! Sofi noastră minunată, ești unul dintre darurile noastre de Crăciun și o lecție în fiecare zi #ourgoddaughter"
Familia Drăguș este formată din doi copii de douăzeci și ceva de ani cu copii mici și care au grijă și de alți copii. Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren lângă Denis”, a scris Codin Maticiuc, în mediul online.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni