• PRO TV
  • Gest fără precedent. Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie. Cine a dat acest ordin

Gest fără precedent. Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie. Cine a dat acest ordin

Gest fără precedent. Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie. Cine a dat acest ordin

Potrivit publicației The Sun, prințul Harry și Meghan Markle au făcut modificări în secret în certificatul de naștere al fiului lor, Archie. Numele „Rachel Meghan" a fost eliminat din document, rămânând doar „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex".

Gallery

​Acest gest neobișnuit poate fi interpretat ca un afront la adresa familiei Cambridge, care a inclus numele complet al lui Kate Middleton în certificatele de naștere ale copiilor lor.

Meghan Markle și prințul Harry nu au comentat solicitarea publicației The Sun on Sunday, însă jurnalistul regal Omid Scobie, coautor al biografiei „Finding Freedom”, a publicat în ianuarie 2021 pe platforma X o declarație din partea unui purtător de cuvânt al cuplului.

În această declarație, se specifică faptul că schimbarea certificatului de naștere a fost „dictată de Palat” și nu a fost inițiativa „Meghan, Ducesa de Sussex, sau a Ducele de Sussex”.

Archie s-a născut pe 6 mai 2019, iar nașterea sa a fost oficializată pe 17 mai. Modificarea certificatului a avut loc pe 5 iunie 2021, în contextul zvonurilor despre tensiunile dintre prințul Harry și fratele său, William.

După aceasta, Harry și Meghan au decis să renunțe la îndatoririle regale. Fostul secretar de presă al Reginei, Dickie Arbiter, a declarat: „Poate că acesta a fost primul pas în planul lor”.

Expertul regal Ingrid Seward a adăugat: „Pentru un membru al familiei regale să modifice un certificat de naștere este fără precedent, dar eliminarea prenumelui este remarcabilă. Acest gest ar putea indica dorința lor de a se distinge de familia Cambridge”.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni