• PRO TV
  • Au crezut că nu-i vede nimeni, dar paparazzii au fost pe fază! Izabel Goulart și Kevin Trapp, scene pasionale în vacanța din Mykonos

Au crezut că nu-i vede nimeni, dar paparazzii au fost pe fază! Izabel Goulart și Kevin Trapp, scene pasionale în vacanța din Mykonos

Au crezut că nu-i vede nimeni, dar paparazzii au fost pe fază! Izabel Goulart și Kevin Trapp, scene pasionale în vacanța din Mykonos

Izabel Goulart și Kevin Trapp formează unul dintre cele mai longevive, fit și sexy cupluri din showbizul internațional. Cei doi sunt împreună de aproape un deceniu, iar în 2018 fostul portar al naționalei Germaniei și topmodelul brazilian s-au logodit.

Gallery

​De câțiva ani, Izabel și Kevin păstrează tradiția și vara merg să se distreze în Mykonos, una dintre destinațiile preferate ale cuplului.

Izabel Goulart (39 de ani) arată absolut perfect în costum de baie, iar drept dovadă stau sutele de poze pe care le postează pe rețelele de socializare. Atitudine de topmodel, picioare interminabile, talie de viespe, brațe tonifiate, bronz de milioane și o flexibilitate cum rar vezi… cu asta se delectează cei peste 4,4 milioane de urmăritori ai vedetei pe Instagram. 

Brazilianca arată impecabil și în fotografiile surprinse de paparazzi, iar logodnicul ei este pur și simplu vrăjit de frumusețea topmodelului.

Zilele trecute, paparazzii au fost pe fază și au surprins câteva cadre spectaculoase cu cei doi îndrăgostiți. Izabel și Kevin au făcut paradă de gesturi tandre pe un iaht, în Mykonos. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos)

Dacă Trapp și-a etalat trupul atletic și pătrățelele, Izabel a purtat un costum de baie minuscul, care i-a pus în valoare trupul de zeiță. Cei doi au oferit și câteva scene pasionale pe un șezlong, apoi și-au exersat săriturile în mare. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

​CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni