• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc urmează să se căsătorească. Antrenorul a vorbit deschis despre pasul cel mare: „Ne simțim bine”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc urmează să se căsătorească. Antrenorul a vorbit deschis despre pasul cel mare: „Ne simțim bine”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc urmează să se căsătorească. Antrenorul a vorbit deschis despre pasul cel mare: „Ne simțim bine”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de câțiva ani și urmează, în viitor, să se căsătorească. Antrenorul a vorbit, recent, pentru prima oară, despre pasul cel mare pe care urmează să îl facă, mai ales pentru că au doi copii împreună.

Gallery

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre căsătoria cu iubita lui, Corina Caciuc. Momentan, cei doi nu vor face acest pas, deoarece, mai întâi, așteaptă ca divorțul de Anamaria Prodan să fie pronunțat.

Laurențiu și Corina Caciuc se vor căsători

În ciuda șanselor foarte mici care au fost date relației lor, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au reușit să își întemeieze o familie foarte frumoasă și să devină din ce în ce mai uniți.

Toate momentele dificile prin care au trecut nu au făcut nimic altceva decât să îi apropie și mai mult, iar Laurențiu Regehcampf a recunoscut că este uimit de dorința Corinei de a continua alături de el.

Citește și:

​Tocmai din acest motiv, antrenorul își dorește să o ducă în fața altarului pe mama copiilor săi, dar acest eveniment, chiar dacă este unul pe care amândoi și-l doresc, va trebui să mai aștepte o perioadă.

„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie, care nu a îmbrăcat rochia de mireasă, își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea. Orice femeie, în sufletul ei, își dorește acest lucru.

Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, în cadrul unui podcast.

Problemele i-au apropiat pe Laurențiu Reghecampf și pe Corina Caciuc

În urmă cu trei ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. De atunci, impresara i-a adus acuzații pe bandă rulantă, care mai de care mai grave, iar acestea nu s-au oprit nici acum, căci divorțul nu a fost pronunțat.

În cadrul aceluiași podcast, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a fost uimit de înțelegerea și de răbdarea de care a dat dovadă Corina Caciuc, aceasta alegând să rămână alături de el, în ciuda tuturor lucrurilor mai puțin frumoase care erau spuse la adresa amândurora.

Citește și:

„Discutăm foarte mult. Comunicare. Discutăm mult chiar pe tema asta. Eu de multe ori o întreb pe Corina cum de a stat cu mine. Orice femeie o lua la fugă. Să te facă cineva zi de zi zob peste tot și să te facă în toate felurile, la un moment dat te plictisești de chestiile astea. Dar tocmai lucrurile astea ne-au apropiat foarte tare.

Stăm mult timp împreună și discutăm orice lucru care apare sau care există între noi. Nu exclud nici faptul că cei doi băieți ne-au apropiat foarte mult pentru că ne petrecem mult timp împreună cu ei. Nu am avut chestia asta de relație toxică. Fugim de treaba asta. Dacă există momente în care unul dintre noi e mai afurisit – discutăm imediat”, a mai spus antrenorul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni