• PRO TV
  • Ce pretenții are Maluma pentru concertul de la malul mării! Artistul columbian va sta 2 zile în România

Ce pretenții are Maluma pentru concertul de la malul mării! Artistul columbian va sta 2 zile în România

Ce pretenții are Maluma pentru concertul de la malul mării! Artistul columbian va sta 2 zile în România

Joi, 4 iulie, s-au deschis porțile Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Ediția cu numărul șase va aduce peste 100 de artiști pentru zecile de mii de fani din România și din străinătate. De departe, cel mai așteptat artist de la festivalul care are loc la malul mării este Maluma, care va urca pe scenă în această seară.

Gallery

Superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională, va cânta pentru prima dată pe scena festivalului Neversea.

Artistul va petrece două zile în România și pe lângă staff, va fi însoțit de iubita lui, Susana Gomez, și fetița lor în vârstă de doar patru luni, Paris Londono.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de MALUMA (@maluma)

Ca orice artist de notorietate internațională, superstarul columbian are o serie de cerințe extravagante.  

Potrivit Click!, Maluma a solicitat să fie cazat într-un apartament dotat cu frigider și congelator pentru laptele bebelușului, iar pe toată perioada șederii sale în România vrea să aibă la dispoziție 3 mașini identice bullet proof (n.red antiglonț). Aceste tipuri de mașini nu sunt disponibile în România, astfel încât organizatorii le-au închiriat special pentru el, scrie sursa menționată mai sus.

Maluma a mai fost în România în 2018 și 2022

Artistul columbian a mai oferit publicului român două show-uri memorabile. Maluma a venit pentru prima oară în România, în 2018, la festivalul „El Carrusel”. Patru ani mai târziu, vedeta urcat pe scena de la Romexpo.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni