• PRO TV
  • Emily Burghelea va fi operată, în urma accidentului în care a fost implicată. Fosta asistentă a fost nevoită să se radă în cap pentru intervenție: „Am lacrimi în ochi”

Emily Burghelea va fi operată, în urma accidentului în care a fost implicată. Fosta asistentă a fost nevoită să se radă în cap pentru intervenție: „Am lacrimi în ochi”

Emily Burghelea va fi operată, în urma accidentului în care a fost implicată. Fosta asistentă a fost nevoită să se radă în cap pentru intervenție: „Am lacrimi în ochi”

Emily Burghelea va fi operată, peste doar cîteva clipe, la câteva zile de când a fost implicată într-un grav accident rutier, în Mauritius. Fosta asistentă de la „Vorbește lumea” are multiple fracturi faciale, iar procesul de recuperare va fi unul anevoios.

Gallery

Fără doar și poate, Emily Burghelea trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale, iar faptul că urmează să fie operată, pentru prima oară în viața ei, face ca incidental să fie și mai greu de suportat.

Emily Burghelea va fi operată, în urma accidentului din Mauritius

La câteva zile de când a fost la doar un pas de moarte, Emily Burghelea și-a făcut curaj și a povestit evenimentul traumatizant prin care a trecut. Problemele, însă, sunt departe de a se încheia, iar greul abia acum începe.

Vineri, 5 iulie, Emily Burghelea va intra, pentru prima oară în viața ei, în sala de operație. În urma diagnosticului primit, medicii au concluzionat că are nevoie de mai multe operații, iar prima, deja, va avea loc. Înainte de intervenție, Emily a fost nevoită să își radă o parte din păr, iar soțul ei, Andrei, i-a fost alături la fiecare pas.

Citește și:

Toată partea stângă este făcută bucățele (…) Diagnostic: Tripla fractura de os zigomatic, fractura etmoid, lacrimal si maxilar. Am lacrimi in ochi si astept. Sunt pregatita si ma rog. Timpul trece greu si nu ma recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce parere vor avea copiii de noua mea freza?”, a precizat fosta asistentă de televiziune, în mediul online.

Andrei, un real spijin pentru Emily Burghelea

Pe cât de afectată este Emily Burghelea de accident, pe atât de afectat este și soțul ei, Andrei. Acesta nu s-a dezlipit de lângă soția lui nici măcar o secundă și a fost lângă ea fără încetare, chiar și la spital.

Citește și:

​„Ești cea mai frumoasă femeie din lume, indiferent de orice schimbare pe care viața sau intervenția chirurgicală ar fi adus-o. Pentru mine și pentru copiii noștri, frumusețea ta nu stă în aparențe, ci în sufletul tău minunat, în iubirea necondiționată pe care o dăruiești zi de zi”, a fost unul dintre mesajele pe care Andrei l-a lăsat la postările soției sale.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni