• PRO TV
  • Edi Iordănescu, omul momentului, mesaj emoționant pentru tatăl său: ”A fost, este și va fi cel mai bun!” - FOTO

Edi Iordănescu, omul momentului, mesaj emoționant pentru tatăl său: ”A fost, este și va fi cel mai bun!” - FOTO

Edi Iordănescu, omul momentului, mesaj emoționant pentru tatăl său: ”A fost, este și va fi cel mai bun!” - FOTO

Edi Iordănescu a adus un omagiu tatălui său, Anghel Iordănescu, după eliminarea tricolorilor de la Euro 2024.

Selecționerul în vârstă de 46 de ani a postat un mesaj, în limba engleză, pe contul său de Facebook, în care își exprimă recunoștința. În imagine apar tată și fiu, în momente diferite, pe teren.

Anghel Iordănescu a fost antrenorul “Generaţiei de Aur” care a ajuns, în 1994, până în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

“El a fost, este şi va fi mereu cel mai bun! Sunt doar bucuros că am trăit o mică parte din ceea ce a trăit el! România mereu în inima noastră”, a scris Edi Iordănescu.

Edward Iordănescu nu mai este selecționerul României în acest moment.

Ce se va întâmpla cu Edi Iordănescu

Echipa naţională a revenit în ţară după participarea la Campionatul European de fotbal din Germania. Tricolorii au fost aşteptaţi, miercuri noapte, de aproximativ 500 de fani la Centrul de fotbal Mogoşoaia, la revenire în ţară de la Euro-2024. Fanii au cântat imnul României şi i-au cerut selecţionerului Edward Iordănescu să nu plece.

Contractul lui Iordănescu s-a încheiat după participarea României la Euro-2024.

"Nu avem cuvinte să vă mulţumim. Am emoţii specifice înaintea oricărui meci, mă copleşesc. Vă mulţumesc în numele familiei naţionalei. Nici nu vă imaginaţi ce a însemnat suportul dumneavoastră. Au dat totul pentru voi şi în special pentru copii. Să fim mîndri că suntem români, am întâlnit mulţi români plecaţi de mulţi ani, mândri de ţara lor, trebuie să fim uniţi, să avem încredere în noi. România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc şi România. Doamne ajută!", a afirmat selecţionerul în timp ce fanii scandau "Edi, nu pleca".

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a spus că în cel mult o săptămână va anunța dacă Edi Iordănescu va continua sau nu ca selecționer: "Am fost primul susţinător al lui Edi Iordănescu atunci când poate foarte mulţi suporteri sau formatori de opinie şi-ar fi dorit ca Edi să plece. Dar am spus-o atunci, o spun şi acum: Edi a fost unul dintre elementele esenţiale în această calificare. Edi Iordănescu a contribuit la această etapă extrem de importantă prin care echipa naţională a trecut. Şi chiar dacă la finalul anului 2022 eram într-un context sportiv total nefavorabil, se vedeau deja premisele că naţionala va arăta mult mai bine. N-am ştiut atunci că ne vom califica, dar am sperat.

De aceea şi azi noi ca Federaţie suntem în asentimentul suporterilor şi vrem să continuăm cu Edi Iordănescu. Şi nu doar că a demonstrat. Noi suntem încrezători că în maxim o săptămână vom putea practic să comunicăm viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională. Selecţionerul şi-a dorit foarte mult ca pe durata EURO 2024 să nu mai discutăm despre acest subiect. Iar noi ca federaţie am respectat acest lucru pentru că ajunşi în Germania obiectivul selecţionerului, al nostru, al tuturor, era cu totul altul. Aşa că suntem încrezători că în maximum o săptămână o să putem comunica viitorul lui Edi Iordănescu la naţională. Planul B pentru postul de selecţioner este tot Edi Iordănescu"", a spus Burleanu la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni