• PRO TV
  • Iluzie optică pentru persoane cu un IQ ridicat! Ești un geniu dacă găsești cele trei femei ascunse în această imagine, în maximum 30 de secunde

Iluzie optică pentru persoane cu un IQ ridicat! Ești un geniu dacă găsești cele trei femei ascunse în această imagine, în maximum 30 de secunde

Iluzie optică pentru persoane cu un IQ ridicat! Ești un geniu dacă găsești cele trei femei ascunse în această imagine, în maximum 30 de secunde

Iluziile optice sunt concepute pentru a păcăli mintea umană și sunt considerate ca fiind unul dintre cele mai simple teste pentru a determina inteligența și atenția unui individ.

Privește atent imaginea de mai sus și încearcă să descoperi în doar 30 secunde unde sunt ascunse cele trei femei.

Acest puzzle este destul de dificil, deoarece se spune că fețele ascunse pot fi observate doar de un procent mic de oameni, într-un timp foarte scurt. Tocmai de aceea, cei care reușesc să le găsească în cele 30 de secunde sunt considerate persoane cu un IQ ridicat.

În imagine poți observa portretul din profil al unui bărbat în care trăsăturile sale pot fi distinse cu ușurință. El are nasul mare și strâmb, o barbă lungă, părul de lungime medie și poartă costum cu cămașă.

Undeva, în această imagine, sunt ascunse 3 chipuri de femeie, însă nu sunt deloc ușor de găsit mai ales contracronometru. Așadar, tu ai reușit să le descoperi?

Dacă nu ai reușit să le găsești pe toate trei, ai răspunsul în GALERIA FOTO de mai jos.

Pe lângă faptul că sunt o formă de divertisment, aceste iluzii optice pot fi extrem de benefice pentru creierul uman. Ele acționează ca un exercițiu pentru minte. În același mod în care mersul pe bicicletă sau alergarea ajută la întărirea mușchilor picioarelor, ele pot ajuta la menținerea sănătății minții prin stimularea acesteia cu noi provocări.

Cu cât mintea este mai sănătoasă, cu atât este mai puțin probabil ca cineva să dezvolte o afecțiune neurodegenerativă, cum ar fi demența, una dintre cele mai devastatoare boli din lume.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni