• PRO TV
  • Cine e românca superbă care a cântat și a dansat alături de Shaggy la concertul susținut de artist în Toronto: „Ești minunată! Te-ai născut să fii pe scenă!”

Cine e românca superbă care a cântat și a dansat alături de Shaggy la concertul susținut de artist în Toronto: „Ești minunată! Te-ai născut să fii pe scenă!”

Cine e românca superbă care a cântat și a dansat alături de Shaggy la concertul susținut de artist în Toronto: „Ești minunată! Te-ai născut să fii pe scenă!”

O cheamă Lavinia, numele de scenă este Lavbbe, și are milioane de urmăritori pe conturile de socializare. Frumoasa româncă a cunoscut succesul după ce a fost remarcată de Costi Ioniță, producătorul muzical fiind și cel care i-a compus prima piesă.

Gallery

„Choco”, single-ul scris și produs de hitmaker-ul Costi s-a bucurat de un real succes, iar videoclipul are peste 1 milion de vizualizări pe contul de Youtube.

Lavbbe este extrem de populară pe contul de TikTok, acolo unde are nu mai puțin de 5, 3 milioane de urmăritori și peste 76 de milioane de aprecieri. Românca i-a cucerit pe internauți cu stilul ei de dans, iar filmulețețe pe care le postează se viralizează instant. Tânăra emană sex appeal prin toți porii, iar cei ce o urmăresc au doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Recent, artista aflată la început de drum și-a mai îndeplinit un vis. Lavbbe a colaborat cu celebrul Shaggy la piesa „Move”, produsă de Costi Ioniță, iar videoclipul este unul de-a dreptul incendiar.

Artistul a susținut recent un show în Toronto și a adus-o pe scenă și pe frumoasa Lavbbe, care i-a înnebunit pe spectatori cu mișcările ei de dans.

„Sincer, sunt incredibil de recunoscătoare să cânt alături de o legendă precum Shaggy și să apar în videoclipul său. Să învăț de la el meseria de artist este o experiență neprețuită. A fi artist necesită multă muncă și dedicare! Acesta este doar începutul pentru mine și cred că există loc pentru toată lumea sub cer. Apreciez tot sprijinul din partea voastră. Binecuvântări pentru toți”, a scris artista în dreptul filmulețului în care apare cu Shaggy pe scenă.

View this post on Instagram

A post shared by Lavinia (@lavbbe)

Este a doua oară când Lavbbe urcă pe scenă alături de Shaggy. Artistul a avut-o invitată și la concertul din Baltimore, de la sfârșitul lunii iunie. Cei doi sunt prieteni și au mai multe filmulețe amuzante și fotografii pe contul de Instagram.

@lavbbe Words cant express the feeling of sharing the stage with a legend like @DiRealShaggy ♬ MOVE - Shaggy

„Ești minunată! Te-ai născut să fii pe scenă!”, „Ultima dată când ți-am văzut contul erai însoțitoare de zbor? Îți trăiești viața!!!!!”, „Superbaaaaa....te iubește mamaie muuuuuult frumoasa mea! Succes maxim îți doresc!”, „Sunt atât de mândră de tine!”, „Wow, ești incredibilă!”, „Bravo, Lavi”, „Ce energie ai!”, „Toată scena e a ta”, „Continuă să strălucești! Meriți asta”, i-au scris fanii și prietenii pe contul de Instagram.

Cine este Lavbbe

Dragostea lui Lavbbe pentru muzică și dans a început la o vârstă fragedă, atunci când a primit primul ei costum de belly dance în dar de la bunica ei. Mișcările ei inedite de dans, frumusețe și naturalețea i-au adus rapid fani pe conturile de socializare.

@lavbbe

FashionNova dress ☺️ Floral Maxi Dress

♬ DO ME X NASTY. DJ DYNAMIITE EDIT - djdynamiite

La 16 ani, Lavbbe s-a mutat din România în Marea Britanie pentru a-și continua studiile în Newcastle-upon-Tyne, urmând cursuri de dans contemporan, actorie și canto.

După ce a absolvit în 2019, Lavbbe a lucrat ca stewardesă pentru compania de zbor Virgin Atlantic și a luat o pauză de la dans.

În timpul pandemiei, și-a redescoperit pasiunea pentru dans și social media și a început să posteze coregrafii pe TikTok. În această perioadă, Lavbbe i-a atras atenția lui Costi Ioniță, singurul compozitor român care a fost nominalizat de două ori la premiile Grammy.

View this post on Instagram

A post shared by Lavinia (@lavbbe)

Impresionat de talentul și vocea ei, Costi a contactat-o pe Lavbbe și au devenit rapid prieteni. Împreună, au scris muzică și au filmat în Republica Dominicană clipul piesei „Choco”, apoi a urmat colaborarea cu Shaggy, de care românca este extrem de mândră.

 Fotografii: Instagram @Lavbbe

 

Gallery

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni