• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu singura fiică a lui Laurențiu Reghecampf. O chema Analis-Cristina și avea doar un an

Ce s-a întâmplat cu singura fiică a lui Laurențiu Reghecampf. O chema Analis-Cristina și avea doar un an

Ce s-a întâmplat cu singura fiică a lui Laurențiu Reghecampf. O chema Analis-Cristina și avea doar un an

Laurențiu Reghecampf a vorbit recent, în cadrul podcastului „un PODCAST misto By Bursucu'”, despre una dintre cele mai triste momente din viața lui! Antrenorul de fotbal a trecut printr-o adevărată tragedie, în timpul mariajului cu prima lui soție, Mariana.

Gallery

​Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal din România, acesta fiind în centrul atenției atât datorită performanțelor lui sportive, cât și din cauza scandalurilor în care a fost implicat în ultimii ani. Fostul fotbalist a avut un trecut amoros destul de tumultos și a trecut prin două căsnicii ratate, până să o cunoască pe Corina Caciuc, actuala lui parteneră de viață.

La începutul carierei sale, Laurențiu Reghecampf a cunoscut-o pe Mariana, femeia cu 10 ani mai mare decât el care l-a cucerit instant. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce au început relația amoroasă, iar la câteva luni de la nuntă Mariana a rămas însărcinată. Femeia a născut o fetiță, căreia cuplul i-a pus numele Analis. 

Din păcate, copila a murit la vârsta de un an și o lună deoarece a fost diagnosticată cu o boală cruntă: tetralogia fallot. Deși medicii au operat-o la inimă pentru a o vindeca, micuța nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire și a murit la câteva ore de la intervenția chirurgicală.

„Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu atunci eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv. Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar în inima și sufletul meu a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis”, a explicat Laurențiu Reghecampf, ieri, în podcastul lui Bursucu.

​Cinci ani mai târziu, Mariana a rămas din nou însărcinată, de această dată purtând în pântece un băiat. Este vorba despre Luca, fiul cel mare al antrenorului, care în prezent are 23 de ani. 

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni