• PRO TV
  • Horoscop zilnic 5 iulie 2024. Peștii se conectează cu cineva atrăgător, Berbecii încearcă să repare o relație cu cineva apropiat

Horoscop zilnic 5 iulie 2024. Peștii se conectează cu cineva atrăgător, Berbecii încearcă să repare o relație cu cineva apropiat

Horoscop zilnic 5 iulie 2024. Peștii se conectează cu cineva atrăgător, Berbecii încearcă să repare o relație cu cineva apropiat

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 5 iulie 2024.

Berbec

Astăzi, te preocupă familia și rezolvarea unor chestiuni domestice, administrative. S-ar putea să ai o stare mai puțin plăcută. Îți aduci aminte de trecut, copilărie, și încerci să repari relația cu cineva din familie cu care ai avut neînțelegeri. Te ajută și aspectul armonios, care se formează între Marte, guvernatorul tău, și Saturn din casa frământărilor interioare.

Taur

Astăzi ești foarte activ în planul comunicării, interacțiunilor cu ceilalți și privind deplasările. Încerci să rezolvi chestiuni amânate din cauza unor evenimente neașteptate, care ți-au dat planurile peste cap în ultima săptămână. Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia ta, primește susținere, determinare și rezistență la efort din partea lui Saturn, așa că vei reuși să treci peste toate provocările.

Gemeni

Astăzi, te preocupă încasarea unor bani, efectuarea unor plăți. Este posibil să iei niște decizii legate de cum administrezi banii și cheltuielile. Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa subconștientului, introspecției și frământărilor interioare, formează un aspect armonios, de susținere, cu Saturn, ceea ce-ți oferă determinare să faci o schimbare/transformare profundă în viața ta.

Rac

Luna ajunge astăzi în zodia ta și ai nevoie de mai multă afecțiune și atenție din partea partenerului de cuplu. Este posibil să apară unele situații conflictuale cu familia, în special cu părinții, din cauza unor opinii diferite, dar reușești să treci peste ele. La serviciu, înregistrezi un succes într-un proiect.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai puțin plăcută. Te simți obosit, fără energie și preferi să stai izolat, să te reechilibrezi. S-ar putea să-ți aduci aminte și de trecut, să ai nevoie de o regăsire de sine, reflecție, meditație și să conștientizezi că te poți ridica oricând peste ceea ce gândești, să treci peste provocări și să mergi înainte.

Fecioară

Registrul astral de astăzi îți aduce vești de la prieteni și propuneri tentante de implicare în proiecte noi. Posibil să discuți și cu partenerul despre planurile voastre de viitor, mai ales că lucrurile încep să se rezolve, să fiți din nou pe aceeași lungime de undă, să aveți aceleași opinii privind credințele și convingerile.


Balanță

Marte, planeta acțiunii, formează astăzi un aspect armonios cu Saturn, din casa muncii și sănătății și-ți aduce determinare și cooperare cu partenerul pentru a rezolva un context care te frământă. De asemenea, Luna în tranzit prin casa superiorilor, carierei, imaginii și reputației profesionale, te scoate în față și te invită la dialoguri cu șefii, cu persoane cu putere de decizie, pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale sau administrative/birocratice.

Scorpion

Astăzi, ai tendința să iei lucrurile personal, chiar și legat de lucruri minore. Încearcă și fii foarte atent la exprimare, pentru că sunt posibile neînțelegeri! Privind pregătirea profesională și schimburile de experiență, este un moment excelent să iei o decizie pe termen lung privind începerea unui curs, o recalificare, mai ales dacă-ți dorești o schimbare.

Săgetător

Cu Luna în Rac, comunicarea s-ar putea să nu fie prea ușoară atunci când este vorba de chestiuni emoționale, care implică familia. Recomandarea astrelor este să faci niște pași în spate, să înțelegi exact ce anume vor ceilalți să-ți comunice. Nu trage concluzii pripite, pentru că intențiile lor sunt bune!

Capricorn

Marte, planeta acțiunii, și Saturn, guvernatorul tău, formează un aspect armonios astăzi și dacă trebuie să te ocupi de chestiuni importante, este ziua perfectă. De asemenea, te afli într-o perioadă favorabilă punerii în practică a ideilor, care pot deveni, în scurt timp, proiecte.

Vărsător

Astăzi se anunță o zi mai aglomerată la serviciu și ai tendința să fii în dezacord cu colegii. De asemenea, s-ar putea ca planurile tale să aibă nevoie de rectificări. Vestea bună este că Marte, planeta acțiunii, și Saturn, guvernatorul tău, formează un aspect armonios și-ți dau determinare și ești gata să accepți provocările.

Pești

Posibil astăzi să apară tot felul de neînțelegeri, dar te organizezi excelent și ești în forma perfecta să găsești soluții la diverse probleme. Pentru că se activează casa iubirii și aventurilor romantice, te poți conecta cu cineva de care te simți atras. Posibil să aveți interese comune, de învățare sau aceleași viziuni asupra vieții.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni