• PRO TV
  • Un cuplu aflat în vacanță pe o insulă din Grecia preferată de români, în șoc după ce a văzut nota de plată pentru două băuturi: ”Ne-au jecmănit”

Un cuplu aflat în vacanță pe o insulă din Grecia preferată de români, în șoc după ce a văzut nota de plată pentru două băuturi: ”Ne-au jecmănit”

Un cuplu aflat în vacanță pe o insulă din Grecia preferată de români, în șoc după ce a văzut nota de plată pentru două băuturi: ”Ne-au jecmănit”

Cei doi au avut parte de o experiență neplăcută în momentul în care au ajuns la un celebru restaurant din Mykonos, Grecia și au aflat că au fost taxați cu 688 de lire sterline (4000 de lei) pentru două băuturi.

Mai mulți turiști s-au plâns de practicile restaurantului DK Oyster din Mykonos, care are prețuri exorbitante atât la mâncare cât și la băutură.
Pe lista celor care au dat recenzii proaste pe Tripadvier se află și un cuplu din Statele Unite care spune că ”trebuie evitat cu orice preț” respectivul restaurant. Aceștia au scris că au fost obligați să plăteasă echivalentul a 4000 de lei pentru două băuturi care, spun ei, ar fi costat 51 de euro paharul.

”O jecmăneală totală! Aveți grijă să luați nota de plată înainte de a părăsi restaurantul și să vă verificați contul, pentru că vă iau mai mulți bani decât spun. Ni s-a spus că șezlongurile sunt gratuite atâta timp cât comandăm mâncare sau de băut... Nicio problemă! Am comandat 2 băuturi care costau fiecare 51 de euro. De parcă nu ar fi fost destul, când ne-am întors în State am văzut că ni se luase din cont suma de 876 de dolari. PENTRU 2 BĂUTURI!”

În replică, managerul Dimitrios Kalamaras a menționat că prețurile sunt la vedere și le-a celor celor doi ”să-și reconsidere anumite expresii dure folosite și acuzațiile”.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni