• PRO TV
  • Ce iubită superbă are Dennis Man! Alexandra este fostă Miss Arad și deține un business alături de atacantul naționalei României

Ce iubită superbă are Dennis Man! Alexandra este fostă Miss Arad și deține un business alături de atacantul naționalei României

Ce iubită superbă are Dennis Man! Alexandra este fostă Miss Arad și deține un business alături de atacantul naționalei României

Printre frumusețile care s-au remarcat în tribunele de la Euro 2024 și care i-au susținut pe tricolori se numără și Alexandra Grigoriță, partenera lui Dennis Man.

Gallery

Atacantul naționalei se bucură de succes pe toate planurile. La scurt timp după partida din optimi, dintre România și Olanda, fotbalistul și-a prelungit contractul cu Parma, echipa care în noul sezon va evolua în Seria A.

Noul contract îi va aduce jucătorului un salariu anual de două milioane de euro pentru următorii trei ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

De opt ani, Alexandra Grigoriță este muza lui Dennis Man

Dennis Man trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Arad, pe nume Alexandra Ionela Grigoriță. Cei doi sunt împreună de opt ani, iar șatena cu ochi albaștri îl însoțește peste tot pe fotbalist, atât la meciurile naționalei cât la cele ale clubului italian.

Iubita lui Dennis Man a făcut furori și la petrecerea de promovare a echipei Parma în Seria A, acolo unde jucătorii au primit trofeul de campioni din Seria B. Alexandra s-a fotografiat cu Dennis lângă trofeu în uralele unui stadion întreg.

Alexandra este fostă Miss Arad și face furori printre internauți cu pozele pe care le postează pe contul de socializare.  (Vezi mai multe imagini cu Alexandra în GALERIA FOTO de mai sus)

Tânăra adoră să pozeze provocator și știe cum să-și scoată în evidență atuurile. Pe lângă frumusețe, Alexandra are și spirit de antreprenor. Iubita lui Man are un business cu haine, pe care îl promovează pe rețelele de socializare, potrivit VIVA!.  

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni