• PRO TV
  • Vanessa Drăguș și fratele ei geamăn își sărbătoresc ziua de naștere! Mesajul lui Denis Drăguș

Vanessa Drăguș și fratele ei geamăn își sărbătoresc ziua de naștere! Mesajul lui Denis Drăguș

Vanessa Drăguș și fratele ei geamăn își sărbătoresc ziua de naștere! Mesajul lui Denis Drăguș

Vanessa Drăguș, soția atacantului Denis Drăguș, își celebrează astăzi ziua de naștere. Seara trecută, tânăra și fiicele ei au din Germania, la o zi distanță după meciul România-Olanda.

Gallery

Soția lui Denis Drăguș și fratele ei geamăn își sărbătoresc joi, 4 iulie, ziua de naștere.  Vanessa își va revedea soțul în curând. Noaptea trecută Echipa Națională de Fotbal a României s-a întors în țară și a mers la centrul de fotbal de la Mogoșoaia, acolo unde s-au întâlnit cu aproximativ 500 de suporteri.

Citește și:

Mesajul lui Denis Drăguș

Atacantul nu a publicat pe rețelele de socializare o urare pentru soția sa, în schimb, a publicat o fotografie cu fratele geamăn al Vanessei și un mesaj. Fotbalistul i-a urat un sincer „La mulți ani” cumnatului său.

„La mulți ani, frate!”, este mesajul publicat de Denis Drăguș.

Cel mai probabil sportivul a ținut să îi fac o urare așa cum se cuvine soției sale în privat. În schimb, Vanessa a primit o mulțime de mesaje din partea prietenilor.

Citește și:

„La mulți ani, Vanessa! Sper că ai avut o zi așa minunată ca tine. Ne e dor de tine și abia aștept să ne vedem săptămâna viitoare. Te iubim!/ La mulți ani, jumătatea mea mai bună! Mulțumesc cerului că exiști, ești singurul motiv pentru care mă simt norocos în viață”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Vanessa Drăguș le-a primit de ziua ei.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni