• PRO TV
  • Răsturnare de situație în cazul adolescentului englez, de 19 ani, dispărut în Tenerife! Ce au descoperit anchetatorii după 16 zile de căutări disperate

Răsturnare de situație în cazul adolescentului englez, de 19 ani, dispărut în Tenerife! Ce au descoperit anchetatorii după 16 zile de căutări disperate

Răsturnare de situație în cazul adolescentului englez, de 19 ani, dispărut în Tenerife! Ce au descoperit anchetatorii după 16 zile de căutări disperate

Unul dintre cele mai mediatizate cazuri din Marea Britanie, la ora actuală, este cel al dispariției un puști de 19 ani, aflat în vacanță cu prietenii în Tenerife.

Au trecut 16 zile de când Jay Slater a dispărut fără urmă, iar acum detectivul Mark Williams-Thomas a confirmat că Jay Slater le-a spus prietenilor că ar fi furat un ceas Rolex, în valoare de 12.000 de lire sterline, cu scurt timp înainte să fie de negăsit.
Jay, originar din Oswaldtwistle, era în vacanță cu prietenii în Tenerife. Acesta a ajuns la locul închiriat prin AirBnb alături de doi bărbați pe care abia îi cunoscuse.

Conform detectivului: ”Știm că la scurt timp înainte de 6 dimineața, luni, 7 iunie, jay a părăsit zona Veronica Strip, într-o mașină Seat Leon închiriată cu doi bărbați pe care abia îi cunoscuse.
Jay și prietenii acestuia petrecuseră alături de cei doi în ultimele zile. Toți trei, inclusiv Jay, au călătorit spre nord, către casa închiriată, Casa de Abuela Tina, care era cam la o oră de mers.
Când era pe drum, Jay a postat pe Snapchat informația conform căreia a furat de la cineva un Rolex de 12.000 de euro. Prietenii lui confirmă că nu ar fi inventat așa ceva”.

Mark Williams-Thomas a mai adăugat că Jay a contactat trei persoane diferite când s-a întors la cazarea lui, pozele de pe Snapchat înfățișându-l ținând o țigară pe treptele cabanei. ”Sunt convins că el este în acea fotografie”. Mai apoi, Jay ar fi părăsit ”speriat” locuința și nu a vrut să de întoarcă să-și încarce telefonul. ”A primit informația conform căreia Jay plecat de la cazare simțindu-se speriat. Nu a vrut să se întoarcă, deși acesta ar fi fost cel mai logic pas. Continuăm să investigăm acest aspect”.
Foto: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni