• PRO TV
  • Motivul pentru care Anda Adam i-a dat numele de familie soțului. Yosif Mohaci și artista s-au abătut de la tradiție: „O să-l folosească”

Motivul pentru care Anda Adam i-a dat numele de familie soțului. Yosif Mohaci și artista s-au abătut de la tradiție: „O să-l folosească”

Motivul pentru care Anda Adam i-a dat numele de familie soțului. Yosif Mohaci și artista s-au abătut de la tradiție: „O să-l folosească”

Anda Adam și Yosif Mohaci se numără printre cuplurile mondene din swobiz-ul românesc, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în momentul în care, la cununia civilă, bărbatul a luat numele de familie al artistei.

Gallery

La finalul lunii iunie, Anda Adam și Yosif Mohaci au ajuns în fața altarului, la aproximativ doi ani de când au făcut cununia civilă, iar Yosif a luat numele de familie al artistei.

Motivul pentru care Anda Adam i-a dat lui Yosif Mohaci numele de familie

Anda Adam și Yosif Mohaci nu au respectat tradiția și, deși atunci când se căsătoresc, multe femei iau numele soțului, în cazul lor, lucrurile au stat diferit. Yosif Mohaci a luat numele de familie al artistei și a explicat și de ce a făcut acest lucru.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat unei emisiuni televizate, Yosif Mohaci a mărturisit că nu au ținut cont de tradiții și că a luat numele de familie al Andei Adam, deoarece aceasta este cunoscută în România și, mai mult decât atât, merge perfect cu prenumele său.

Citește și:

„Suntem un cuplu modern. Nu am vrut să păstrăm istoria sau obișnuințele care sunt peste tot. Ea este o persoană cunoscută și am decis să preluăm numele ei. Merge mine și cu Yosif”, a povestit acesta.

Schimbarea numelui, un atuu în carieră

Anda Adam a făcut și ea câteva declarații legate de acest subiect, mărturisind că soțul ei își dorește să își facă o carieră în domeniul cinematografic, iar numele Yosif Adam ar reprezenta un atuu foarte important din acest punct de vedere.

Citește și:

„Are o rezonanță mai bună. Este un nume mai potrivit ca și actor și, atunci, ne-am gîndit amândoi că Yosif cu Adam sună a nume de actor. O să-l folosească și pe scenă și avem și mai multe proiecte pe care le vom derula”, a completat Anda Adam.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni