• PRO TV
  • S-au publicat notele pentru meciul România - Olanda! Cine este jucătorul care a obținut cel mai mare punctaj

S-au publicat notele pentru meciul România - Olanda! Cine este jucătorul care a obținut cel mai mare punctaj

S-au publicat notele pentru meciul România - Olanda! Cine este jucătorul care a obținut cel mai mare punctaj

Meciul România - Olanda a avut un impact major în sufletele românilor de pretutindeni, care au urmărit cu sufletul la gură cele două reprize. Toți au sperat că echipa lui Edi Iordănescu va reuși să se califice în sferturile de finală, însă din păcate, am pierdut în fața olandezilor cu scorul de 0 - 3.

Gallery

​Meciul România - Olanda din optimile de finală de la EURO 2024 s-a jucat marți seară, 2 iulie 2024, de la ora 19:00 la PRO TV și pe VOYO. Milioane de cetățeni au stat cu sufletul la gură timp de 90 de minute, în speranța că tricolorii vor reuși să se califice mai departe, în sferturile de finală. Din păcate însă, echipa lui Edi Iordănescu a pierdut în fața olandezilor, cu scorul de 0 - 3. Cu toate acestea, oamenii nu au fost dezamăgiți de prestația jucătorilor, ci dimpotrivă, i-au felicitat pentru parcursul lor în Campionatul European.

​La câteva zile după meci, SofaScore a publicat notele pentru toți jucătorii meciului România - Olanda. Astfel, Radu Drăgușin a obținut titlul de „cel mai bun om de pe teren din echipa tricolorilor”. Pe ultimul loc a fost clasat Mihăilă, cu un scor de doar 6.2. 

România: Niță (6.5) - Rațiu (6.4), Drăgușin (7.2), Burcă (6.4), Mogoș (6.4) - Marin (6.6) - Man (6.4), R. Marin (6.3), Stanciu (6.4), Hagi (6.7) - Drăguș (6.5)

  • Rezerve: Racovițan (6.5), Cicâldău (6.3), Mihăilă (6.2), Alibec (6.5)

​Din echipa olandezilor, cel mai apreciat a fost Gakpo, notat cu 9.2, și Malen, care a fost punctat cu 9.1.

Olanda: Verbruggen (7), Dumfries (7.8), de Vrij (7.4), Van Dijk (7.4), Ake (7.4) - Schouten (7.3), Reijnders (7.1), Bergwijn (6.9), Simons (7.9), Gakpo (9.2) - Depay (7.3)

  • Rezerve: Malen (9.1), Van de Ven (6.7), Veerman (6.3), Weghorst (6.7)

​Foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni