• PRO TV
  • Femeia acuzată că a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari și-a angajat un avocat. Ce spune în apărarea sa: „Clar nu sunt o nebună”

Femeia acuzată că a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari și-a angajat un avocat. Ce spune în apărarea sa: „Clar nu sunt o nebună”

Femeia acuzată că a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari și-a angajat un avocat. Ce spune în apărarea sa: „Clar nu sunt o nebună”

Femeia care a fost acuzată că a mușcat un copil, pe plaja Năvodari, după ce acesta ar fi stropit-o, a povestit în fața reporterilor varianta ei despre cum s-a petrecut evenimentul.

Aceasta neagă că l-a mușcat pe băiatul de 6 ani. Părinții au depus plângere penală iar poliția a deschis o anchetă.

„Copilașul se juca pe plajă, așa obraznic cum se joacă cei mici, și eu eram pe plajă și făceam o ședința foto profesională, pentru o școală de dans. Nu făceam niște poze. Băiețelul a venit și mi-a dat de 2 ori jet-uri în față, cu un pistol mai mare cu un jet puternic.

Părinții sunt problema, din punctul meu de vedere, pentru că nu s-au ocupat de el, nu l-au supravegheat. El stătea de ceva timp la malul mării și se juca singur și atunci eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților”.

Aceasta spune că va încerca să se apere în instanță. 

„Am căzut peste copil, și l-am zgâriat, după care l-am strâns, cred. Pur și simplu eu când am căzut s-au întâmplat toate astea, dar de mușcat nu este cazul. Avem un avocat. Să vedem ce o să se întâmple. Mie îmi pare rău pentru copilaș. Clar nu sunt o nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani.”, a declarat femeia la un post de televiziune. 


„La data de 30 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută. În scurt timp polițiștii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani.În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, potrivit unui comunicat transmis de IPJ Constanța, scrie ordinea.ro.

Vezi și: 

Citește și: 

Sursă foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni