• PRO TV
  • Carmen Grebenișan, nevoită să renunțe la apartamentul conjugal din cauza lui Alex Militaru. Cum a reacționat acesta legat de partaj: „Este o investiție comună”

Carmen Grebenișan, nevoită să renunțe la apartamentul conjugal din cauza lui Alex Militaru. Cum a reacționat acesta legat de partaj: „Este o investiție comună”

Carmen Grebenișan, nevoită să renunțe la apartamentul conjugal din cauza lui Alex Militaru. Cum a reacționat acesta legat de partaj: „Este o investiție comună”

Carmen Grebenișan anunța, în această primăvară, că ea și Alex Militaru divorțează. La scurt timp după aceea, creatoarea de conținut și-a cumpărat un nou apartament, iar fostul ei soț a rămas în locuința pe care o achiziționaseră împreună.

Gallery

Carmen Grebenișan și Alex Militaru achiziționaseră un apartament luxos, într-o zonă bună a Capitalei, în care au locuit împreună câțiva ani. Cu toate acestea, după anunțul divorțului, fosta concurentă ”Survivor” a uimit când a spus că ea este cea care pleacă din căminul conjugal.

Motivul pentru care Carmen Grebenișan i-a lăsat apartamentul lui Alex Militaru

Încă de când a anunțat că divorțează, Carmen Grebenișan a păstrat discreția în ceea ce privește divorțul, dorindu-și să aibă parte de intimitate, mai ales din cauza faptului că a trecut printr-un moment dificil.

Cu toate acestea, însă, a decis să răspundă întrebărilor fanilor legate de apartamentul în care au investit atât emoțional, cât și o sumă foarte mare de bani și care a rămas în posesia lui Alex Militaru.

Citește și:

„Mie mi s-a părut corect să-l vindem, nu să rămân eu în el, pentru că este o investiție comună la care am lucrat o lungă o perioadă de timp și am investit timp, energie și, desigur, o bună investiție financiară.

Din păcate, această opțiune nu a fost bine primită atunci când am propus-o, așa că, nu am avut încotro decât să-mi caut altă locuință. Aceasta este motivul pentru care nu am rămas acolo”, a povestit Carmen Grebenișan, pe contul său de Instagram.

Motivul pentru care Carmen Grebenișan a pus punct căsniciei cu Alex Militaru

În urmă cu ceva timp, Carmen Grebenișan și-a deschis sufletul și a făcut câteva declarații despre motivele care au stat în spatele deciziei de a divorța. Conform acesteia, ajunsese să fie singura care lupta pentru ca totul să fie bine pe termen îndelungat și, de ceva vreme, simțea că nu mai primește sprijin din partea lui Alex Militaru, în acest sens.

Citește și:

„Nu am simțit că văd aceste valori lângă mine, valori fără de care au nu pot să-mi văd prezentul sau să-mi creez viitorul. Este destul de obositor atunci când tragem în egală măsură în aceeași direcție”, a spus Carmen Grebenișan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni