• PRO TV
  • Echipa Națională a României, primită cu ropote de aplauze la Mogoșoaia. Suporterii i-au cântat în cor „La mulți ani” lui Florin Niță

Echipa Națională a României, primită cu ropote de aplauze la Mogoșoaia. Suporterii i-au cântat în cor „La mulți ani” lui Florin Niță

Echipa Națională a României, primită cu ropote de aplauze la Mogoșoaia. Suporterii i-au cântat în cor „La mulți ani” lui Florin Niță

A fost nebunie noaptea trecută la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Echipa Națională de Fotbal a României a fost întâmpinată cu ropote de aplauze.

Gallery

„Generația de Suflet” a aterizat în noaptea de miercuri spre joi pe aeroportul din Otopeni în jurul ore 01:30 și au ajuns în centru de pregătire de la Mogoșoaia la ora 02:00.

Suporterii au strigat la unison numele fotbaliștilor care au reprezentat România la EURO 2024

Aproximativ 500 de suporteri s-au strâns la baza din Mogoșoaia pentru a-i aștepta pe „tricolori”.

Stanciu le-a oferit autografe suporterilor timp de 35 de minute. Mai mult, căpitanul „tricolorilor” și Edi Iordănescu au ținut un discurs.

„Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea voastră! Am simțit-o. Să vă vedem aici la ora asta înseamnă totul pentru noi. Văd foarte mulți copii, înseamnă mult, fiindcă vrem să fim exemple bune, vrem să aibă de unde să învețe. Ați fost primul nostru jucător, nu al 12-lea”, a spus Stanciu.

Citește și:

„Emoțiile mă copleșesc mai mult ca înaintea unui meci. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru băieți suportul dumneavoastră. Să fim mândri că suntem români!”, a completat selecționerul Edi Iordănescu, potrivit gsp.ro.

Suporterii i-au cântat „La mulți ani” lui Florin Niță

Emoțiile au atins cote maxime la centru din Mogoșoaia în momentul în care cei aproximativ 500 de suporteri au început să îi cânte „La mulți ani” lui Florin Niță, portarul naționalei.
Vizibil emoționat, Florin Niță i-a salutat cu recunoștință pe fanii Echipei Naționale de Fotbal a României.

Gallery

Citește și:

Mai mul, din tribune, o tânără a intrat în teren pentru a-i oferi câteva flori lui Niță. Portarul a îmbrățișat-o pe tânără, mulțumindu-i pentru gest.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni