• PRO TV
  • Jason Derulo, notă de plată astronomică după o noapte de băut cu încă doi artiști! Pe ce au cheltuit 22.000 de euro în câteva ore!

Jason Derulo, notă de plată astronomică după o noapte de băut cu încă doi artiști! Pe ce au cheltuit 22.000 de euro în câteva ore!

Jason Derulo, notă de plată astronomică după o noapte de băut cu încă doi artiști! Pe ce au cheltuit 22.000 de euro în câteva ore!

După ce au ieșit să sărbătorească lansarea unei noi înregistrări, Jason Derulo, Joel Corry și Jax Jones s-au trezit cu o notă de plată de 22.000 de euro.

Gallery

Cei trei au consumat, printre altele, șapte sticle de vin Cotes de Provence, 2 sticle de șampanie Veuve Clicquot și alte 17 sticle de vin.
După ce a postat o seria de imagini din seara petrecerii, Jax Jones a publicat și nota de plată, de 22.338 de euro și a comentat: ”Noaptea trecută a fost marfă. Vedeți la final cu ce notă de plată m-au lăsat Jason și Joel”.
Acesta a adăugat: ”Cred că acum trebuie să rămân să spăl vasele”.

Trio-ul a sărbătorit lansarea noii piese ”Tonight”.

Postarea lui Jax a stârnit comentariile fanilor: ”Când ăștia beau într-o sinngură noapte banii pe care noi îi câștigăm într-un an”
”E cam multă șampanie și Prosecco pentru doi dintre ei, obraznicilor”.

Foto: Profimedia, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni